Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seans tamamlandı Verstappen kuduruyordur.Muhtemelen seans böyle biter 1.36 var trafik olursa çoğu start düzlüğünde sallanan bayrağı görür.
İşte maksimum çıkarmaya çalışması gereksiz 2. veya 3. sırayı alsa yeterli ama hırslı olduğu için zorlamayı seviyor. İspanya'dan sonra araç daha dengeli olursa belki o zaman ekstra yapmasına gerek kalmaz bekleyip göreceğiz.bu gerizekalı herifin en büyük eksikliği bu. abi senin aracın bu kadar pole almak zorunda değilsin. aracın 2. en hızlıysa 2. olacak turu at.
senin tura ihtiyacın var, zorlaması gerek. allah aşkına şu tura bak arkadaş o araba o hızda dönebilir mi sence kerbe binmişken?
qualideki kazaları ben de takmıyorum normalde de en heyecanlı yeri gitti ona yanıyorumLeclerc'e hata yaptığı için kızmam araçtan maksimumu çıkarmaya çalışıyor araç buna müsaade etmiyor İspanya'dan sonra araç iyi hale gelirse o zaman değerlendirmek lazım.
Böylesi daha iyi oldu yarışta yağmurla beraber daha keyifli olur Verstappen kudursun Perez ile yakında savaşları başlayacak.qualideki kazaları ben de takmıyorum normalde de en heyecanlı yeri gitti ona yanıyorum
Perez şampiyonluk ihtimalini hissetmeye başladı Verstappen gerilmeye devam ederse muhtemelen hatada yapmaya devam edecek bir bakmışız Perez şampiyon Verstappen araçta ağlıyor.perez şampiyonluğu geliyor rosberg style
perez sainz alonso göbek atıyordur.Böylesi daha iyi oldu yarışta yağmurla beraber daha keyifli olur Verstappen kudursun Perez ile yakında savaşları başlayacak.
ulan sen neye gülüyon senin max da aynı yerde aynı haltı yediGeçen birisi leclerc en iyi pilot mu diyordu![]()