Formula 1 Takip Başlığı

Ust uste boyle bariyere girerse elestirilir elestirilmelide fakat bu bebe hep daha fazlasini yapmak istiyor zorluyor ki bir yaris pilotununun bunu yapmasi gerekir bence takim arkadasi denen avel verso tur atamamis lec bariyere girmis alonsoya gecilmis buna ragmen cikip sonuctan memnunum aciklamasi yapiyor rezil herif.siradan bir turla 5. Olacagina limitte gidip bariyere girmesini tercih ederim ben kendi adima ayrica bo cocuk baskiyi kaldiramiyor fikrine de katilmiyorum daha ilk senesin de sf90 gibi yarista cop bi aracla monza da yaris boyunca iki mercedes arkasinda selektor yapa yapa kazandi bu herif haksizlik ediliyor biraz ama ust uste hatalar yaparsan hele bide ferrari de yaparsan elestirilirsin.

aston martin garajındayız

N9Cf67v.jpg

ablalar yemek yerken rahatsız oldu birisi kaçtı hatta ama kemera ısrarla çekmeye devam etti, sonra sarı abla arkasını döndü

xm7cDtA.jpg

teknikerlerin ekipmanları şarj oluyor
V58UqfU.jpg

949R2wh.jpg

bu takım bugün önemli, yağmur yağarsa strollün ilk 8 içerisine tırmanışını izleriz. Islak zeminde favori sürücüm stroll

canlı yayından izliyorum da hava parçalı bulutlu, dün yağmur yağdığı için pistteki kauçuklar temizlendi. kuru zemin bile olsa pistin yol tutuşu zayıfladı bu yüzden kuru zeminde bile SC görülebilir. Kuru ya da ıslak zemin olması perezi rahatlatmaması gerekir, checo'nun asıl rakibi max, sadece 3 otomobil çizgisi kadar arkada başlayacak. yani 1 saniye kadar geride başlayacak. başlangıçta 3 sn kadar çıkabilir. Ama o bölgede Russell dışında hiç kimse max ile savaşmayacağı için, max da agresif sürüş ile başlarsa 8. ya da 10. turda 2.liğe yükselmiş olacaktır. sonrası perezin temposunu ne kadar koruyacağına bağlı. Yani max galibiyeti sürpriz değil, 2.liği ise olası bir sonuç. zaten yayındaki tüm yorumcular max 1. bitirir dediler biri hariç

Islak zemin olursa, başlangıç sırası/sonuç doğrultusunda en iyi sonucu astonun alacağını tahmin ediyorum. Alonso yağmurda çok iyi, stroll ise yağmurda tam bir ilah. Ama yağmur olası gözükmüyor start anında. En azından şuanlık hava baya açık.

Aston'un garajının önünü su bastı, kova koydular. celebrityler insta story atacak diye şu rezil piste maruz bırakıldık. stadyumun otoparkının etrafında dolaşılan yol

EgxYuMC.png

YMMzeeO.jpg

AmEuFmA.jpg

Haydi Perez, zafer bekliyoruz senden. Verstappen'ciyim ama diger takimlar cok kotu olduklari icin artik takim ici cekismesi izleyelim diyoruz en azindan.

Verstappen ne zaman Ferrari tulumunu giyer o zaman sevilir o zamana kadar insanlar tarafından her yerde yuhalanacaktır.

Verstappen ne zaman Ferrari tulumunu giyer o zaman sevilir o zamana kadar insanlar tarafından her yerde yuhalanacaktır.

açıkçası ben maxın kazanmasını istiyorum. 2026ya kadar hem de. diğer takımları mercedese yaklaştırmak için yaptıkları hamle ile daha sıkıcı hale gelmesininin bedelinin ödenmesini istiyorum. yoksa başındaki araplardan kurtulamıcaz

açıkçası ben maxın kazanmasını istiyorum. 2026ya kadar hem de. diğer takımları mercedese yaklaştırmak için yaptıkları hamle ile daha sıkıcı hale gelmesininin bedelinin ödenmesini istiyorum. yoksa başındaki araplardan kurtulamıcaz
Perez kazansın ben Perez'i destekliyorum Verstappen'i kudurtsun.

Geri
Üst Alt