Formula 1 Takip Başlığı

Perez'e hic bu 1.'lik savasindan bahsedilmemis telsizde. Verstappen'e ise her tur bilgi verilmis Perez ile ilgili :) RB tarafini secmis.

Anlatmak istediğim konu şu, Verstappen abarttığınız kadar iyi bir sürücü değil ya da Leclerc herkesin gömdüğü kadar kötü bir sürücü değil. Evet pilot farkı var ama bir kaç sayfa gerideki analizlere bakarsanız Leclerc'in en yetenekli pilot oldugunu görürsünüz acıklamalarıyla. Aynı araç dediğim pilotlara verilirse de Alonso hepsini ezer geçer.
Ben Verstappen ve Leclerc ile söylediğin şeylere dair bi iddiada bulunmadım. Geçen hafta Leclercin iyi bi araçla çok rahat şampiyon olacağını yazdım buraya ki ben yıllardır Leclerci desteklerim Ferrariye geldiği günden beri kendimi bildim bileli de Ferrari fanıyım. Alonso Red Bull koltuğuna otursa Max ile şampiyonluk için yarışır bunu herkes biliyor ama bunu anlatmanın yolu pilotaj ile alakası yok sadece araç gücü demek değil.

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben Verstappen ve Leclerc ile söylediğin şeylere dair bi iddiada bulunmadım. Geçen hafta Leclercin iyi bi araçla çok rahat şampiyon olacağını yazdım buraya ki ben yıllardır Leclerci desteklerim Ferrariye geldiği günden beri kendimi bildim bileli de Ferrari fanıyım. Alonso Red Bull koltuğuna otursa Max ile şampiyonluk için yarışır bunu herkes biliyor ama bunu anlatmanın yolu pilotaj ile alakası yok sadece araç gücü demek değil.

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tamam aynı noktadaysak sorun yok. Burada bazı arkadaşlar aracın gücünden dolayı Max'a tapıyorlar adeta, sözüm onlara. Evet iyi bir pilot ama abartılması gereksiz bence.

Mekanik arıza, kaza olmadığı sürece REdbull her yarışta 1-2 olacak gibi. Heyecan Ferrari-Aston Martin-Mercedes arasında 3-4-5-6 sıralaması için olacak sezon boyunca
Monako, Macaristan, Singapur buralarda sürpriz görürsek görürüz diğerlerinde eze eze yenerler.

Checo yipranmis lastikli Verstappen'den cok daha yavas gitti 10-15 tur. Cok ilginc. Asil fark oradan geldi. 5-6 saniyelik farki korusaydi bir sansi olabilirdi.

Yağmurlu bir yarış olacak dendi 1 damla yağmur yağmadı. Ne zaman görecez kaosun hâkim olduğu bir yarışı.

Mclaren honda

Williams ford

McLaren mercedes

Ferrari

Redbull honda

Mercedes

Redbull honda

Formula 1 de her zaman dominasyon vardı. Arabalar eşit olsun diyenler F2 izlesin.

Formula 1,10 takim 20 pilotun yaristigi sonunda Verstappen’in kazandigi bi spor olma yolunda ilerliyo.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1683494440674.webp

Geri
Üst Alt