Burak Karaduman
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2012
- 20.479
- 5.106
- 1.408
Max uçuyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Redbull'da taraf hiç olmadı ki.Perez'e hic bu 1.'lik savasindan bahsedilmemis telsizde. Verstappen'e ise her tur bilgi verilmis Perez ile ilgiliRB tarafini secmis.
Nokta atışı...Verstappen birazdan pite girecek pitten çıktıktan sonra 3-4 saniye fark olacak tahminim 48. tur Perez'i 343 km hıza ulaşıp geçecek.
Ben Verstappen ve Leclerc ile söylediğin şeylere dair bi iddiada bulunmadım. Geçen hafta Leclercin iyi bi araçla çok rahat şampiyon olacağını yazdım buraya ki ben yıllardır Leclerci desteklerim Ferrariye geldiği günden beri kendimi bildim bileli de Ferrari fanıyım. Alonso Red Bull koltuğuna otursa Max ile şampiyonluk için yarışır bunu herkes biliyor ama bunu anlatmanın yolu pilotaj ile alakası yok sadece araç gücü demek değil.Anlatmak istediğim konu şu, Verstappen abarttığınız kadar iyi bir sürücü değil ya da Leclerc herkesin gömdüğü kadar kötü bir sürücü değil. Evet pilot farkı var ama bir kaç sayfa gerideki analizlere bakarsanız Leclerc'in en yetenekli pilot oldugunu görürsünüz acıklamalarıyla. Aynı araç dediğim pilotlara verilirse de Alonso hepsini ezer geçer.
Keşke olsavettel webber kazası bi daha olmaz herhalde
Imola sonrasi bizim umutlar asil basliyor.. orda pert cikarsak sezon biterBunun İmola'sı var Barcelona'sı var rövanşı alırız.
Tamam aynı noktadaysak sorun yok. Burada bazı arkadaşlar aracın gücünden dolayı Max'a tapıyorlar adeta, sözüm onlara. Evet iyi bir pilot ama abartılması gereksiz bence.Ben Verstappen ve Leclerc ile söylediğin şeylere dair bi iddiada bulunmadım. Geçen hafta Leclercin iyi bi araçla çok rahat şampiyon olacağını yazdım buraya ki ben yıllardır Leclerci desteklerim Ferrariye geldiği günden beri kendimi bildim bileli de Ferrari fanıyım. Alonso Red Bull koltuğuna otursa Max ile şampiyonluk için yarışır bunu herkes biliyor ama bunu anlatmanın yolu pilotaj ile alakası yok sadece araç gücü demek değil.
SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Monako, Macaristan, Singapur buralarda sürpriz görürsek görürüz diğerlerinde eze eze yenerler.Mekanik arıza, kaza olmadığı sürece REdbull her yarışta 1-2 olacak gibi. Heyecan Ferrari-Aston Martin-Mercedes arasında 3-4-5-6 sıralaması için olacak sezon boyunca
Merco düşmanı mıyım demişim![]()
Araç yağ gibi gidiyor bu kadar fark yaratmaları normal keşke aynı araçta Hamilton/Leclerc/Norris/Russell bunlarla beraber bir rekabet görsek güzel olurdu.adam 9. başlayıp 3.ye 25 saniye fark atıyor nasıl yarış bu diğer arabalar 50 km ile mi gidiyor