Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 62.738
- 76.917
- 4.218
Russell baya hatalı Hamilton çok rahat dışarıdan Verstappen'i geçecek ivmeye sahipmiş.Russel, Hamilton'u bildiğin dışarı itti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Russell baya hatalı Hamilton çok rahat dışarıdan Verstappen'i geçecek ivmeye sahipmiş.Russel, Hamilton'u bildiğin dışarı itti.
Zaten Vers Russel'dan iyi çıkıyor ve onun önünü kapatıyor. Hamilton'da Vers'in sadece Russell'a odaklanmasını fırsat bilip dışardan geçmek için güzel atak yapıyordu ama Russell'ın gözü o kadar dönmüş ki adam bir kere değiyor Hamilton'a artık yavaşlaması gerekirken daha da hızlanıp engelliyor resmen. Görmedim falan diyecektir şimdi ama hiç sanmıyorum net gördü çünkü bir kere değiyor yani. Bilerek yapılmış bir hareket sanki sen ne diyorsun?Russell baya hatalı Hamilton çok rahat dışarıdan Verstappen'i geçecek ivmeye sahipmiş.
Formula 1'den çok anlamam. Bu Piastri ilk sezonu mu? Çaylak sezonu diye biliyorum çok yetenekli pilot. Onun dışında Perez'in yerine Norris'i alsa keşke Redbull.
Çok yetenekli. Bakalım umarım gelişmeye devam eder. Norris'te iyi pilot. Perez gider mi artık Redbull'dan bu sezon bence gönderilmeli.Evet ve olay olmuştu transferi sezon başı başka takımla anlaşmıştı aslında.
Russell baya hatalı Hamilton çok rahat dışarıdan Verstappen'i geçecek ivmeye sahipmiş.
Bu spor leş değil son yıllarda takımlar arası uçurum oldu. 8-9 yıl önce çok daha çekismeliydibu leş sporu izleyen var mı hala
ondan ötürü leş dedim üstatBu spor leş değil son yıllarda takımlar arası uçurum oldu. 8-9 yıl önce çok daha çekismeliydi