Formula 1 Takip Başlığı

GGNvE3-WoAEwpnk
GGNvHRDWUAAgy2B
GGNvNN1WMAISeRW

Hypelanma baslamis, Verstappencigim umutlari sondurecek gene. :)

Ben hic takimlari tutmadim bu sporda. Hep kisileri destekledim.

Tabii Schumacher destekleyerek basladim, o zamanlar Tifosi mi oluyorduk yani? :P :D

Schumacher'dan sonra Raikkonen'i destekledim. Simdi 2020'den beri de Verstappen'i destekliyorum.

C. Horner Redbull tarafından soruşturulma altına alınmış 8 saat sürmüş toplantı. Redbullda Adrian Newey'in çıkış hakkı var eğer Horner ayrılırsa.

Redbull yönetimi Horner'a istifa tavsiyesinde bulunmuş. O ayrılırsa newey de istediği takdirde ayrılabilecek.

Tüm bunlar gerçekleşirse yeni regülasyonla beraber redbull yokları oynar. Hatta Max Verstappen bile kaçacak delik arar, kendine yeni takım bulmaya çalışır.

Tabi tüm bu olanlar zincirleme şekilde gerçekleşmeli, yüzdelik olarak ihtimal %15-20.

Redbull her şey mübahtır anlayışıyla hareket eden bir ekip. Bu yüzden mercedes tarafından dövüle dövüle dayak atmayı öğrendi. Bana kalırsa yönetimleri Horner'ı affedecektir. Schumacher döneminden beri ben de pek takip etmiyorum. Ama verstappen'in spora yeni bir heyecan getirdiği gerçeğini de gözardı etmemek gerek. Max olmada F1'e yeniden dönen bizim gibi eski izleyici kitleleri olmazdı.

muhtemelen bu yıl da max şampiyon olur. ancak geçen yıl kadar kolay olmaz diye düşünüyorum

Geri
Üst Alt