Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tatlar kaçıkUstad, SF24'un Red Bull'un aracina kiyasla cok basit gorundugune dair yorumlar okudum. Katiliyor musun bu duruma? Keyifleri kacirdi.
Redbull'un aracı inanılmaz dengesiz gözüküyor normalde rayında giden bir tren gibi araç olurdu ama virajlarda sıkıntı yaşıyorlar.
Maalesef ülkemizde F1 TV'den başka seçenek yok mesela Arabistan'da Bein Sports resmi olarak veriyormuş.hangi kanaldan izleyebiliriz antreman turlarını sadece F1 TV mi:?
Maalesef ülkemizde F1 TV'den başka seçenek yok mesela Arabistan'da Bein Sports resmi olarak veriyormuş.
Geçen sene bunu Ferrari yaşıyordu burun çöküyordu.
Çok beklersinizRedbull'un aracı inanılmaz dengesiz gözüküyor normalde rayında giden bir tren gibi araç olurdu ama virajlarda sıkıntı yaşıyorlar.
sezon bitti onumuze bakalim![]()
sezon bitti onumuze bakalim![]()
Biliyorum hocam makara yaptim.Bu pek bir şey ifade etmez Tsunoda'da geçti ya da başkalarıda geçti asıl testlerde başka noktalara odaklanmak gerekiyor araç dengesi, viraj performansları, yavaş viraj hızları, düzlük hızları, lastik stintleri 3 gün sonunda genel tabloya bakınca az çok hedefin adını koyarız.