Formula 1 Takip Başlığı

Bugun kurallar acisindan bir çağ daha kapanacak.2026 ya bambaska kurallarla sil bastan basliyacak herkes.Gride yeni bir takim daha katilacak herkes bu yeni döneme hevesle,inançla,umutla hazirlanacak.Ve Scuderia Ferrari denen lanet takim gene sicip batiracak senin ben geçmisini.Yinede Ferrari>F1 ayik olun

Bugun kurallar acisindan bir çağ daha kapanacak.2026 ya bambaska kurallarla sil bastan basliyacak herkes.Gride yeni bir takim daha katilacak herkes bu yeni döneme hevesle,inançla,umutla hazirlanacak.Ve Scuderia Ferrari denen lanet takim gene sicip batiracak senin ben geçmisini.Yinede Ferrari>F1 ayik olun
Ne zaman Ferrari düzgün araç yapacak hasret kaldık galibiyete.

Aslında ilk virajı sağsalim dönerse arkadakiler Norris i bir daha yakalayamazlar.. Şampiyonluk için çok avantajlı bir konumda.. Ancak Norris in stresi yönetemeyeceğini, bir şekilde hata yapacağını düşünüyorum.

Şampiyonluk bir şekilde Max ile Oscar arasında gidip gelecek gibi..

Açıklamalarından da anlaşılacağı üzere Max gibi karakter yoksunu bir herif, her türlü pisliği yapacak, yaptıracaktır..

Umarım hak edenin kazanacağı bir yarış ve şampiyonluk olur..

depoyu fulleyelim

993b48a874d24b638695471eb1700250.jpg

CANLI yazısı ekleyin bi şey yapın elim ayağım titriyor

Piastri yapmasını gerekeni yapmış ekstra risk almış şampiyonluk için Verstappen - Norris temasını beklemesi daha makul gözüküyor ya da güvenlik aracı kovalayacak başka türlü zaten pek mümkün değil.

Tsunoda'da Verstappen için yine Norris'in pitine engel olmaya çalışacak ya da hayvan gibi savunma yapacak çok ilginç bir gün bizi bekliyor.

Geri
Üst Alt