Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunun meali "Ferrari'de açığı bulup kullanmaya başladı. "
Mercedes illa ki hız saklıyor fakat bu işte var bi fırıldak bizimkilerden de şüpheliyim.ferrari antrenmanlarda lidermiş diğerleri hız saklıyor yine bizim eşşekler basıyor herhalde
ilk yarış sıralama turlarında vaziyetMercedes illa ki hız saklıyor fakat bu işte var bi fırıldak bizimkilerden de şüpheliyim.
Bugün Padoktan gelen haberlerde Ferrari için baya olumlu gözüküyor normalde testlerin 3'ncü günü bitik vaziyette oluyorduk.
siz eskiye biz deliyeAraçların küçülmüş olması, süspansiyonların daha yumuşak olması daha hoş olmuş geçen seneki araçlar kerblere çarpınca süspansiyonlardan dolayı resmen zıplıyordu bu sene araçlar yağ gibi akıyor.
Kimlerdensin ?Çok heyecanlıyım yeni sezon için
küçük ama yine de 2000s ilk zamanları gibi değilAraçların küçülmüş olması, süspansiyonların daha yumuşak olması daha hoş olmuş geçen seneki araçlar kerblere çarpınca süspansiyonlardan dolayı resmen zıplıyordu bu sene araçlar yağ gibi akıyor.
MersoKimlerdensin ?
İlk yarış kavga küfür kıyamet olur bol bol güvenlik aracı görürüz hatta startta kalkamayanlar bile olabilirFutbola ara verip testlere bakmaya calistim olabildigince rezalet bile degil.3 gundur kufurbaz haydoya döndüm

Korkunc ya yeni nesil araclarin hali felaket kere felaket yani ne hale geldik olcak is degilİlk yarış kavga küfür kıyamet olur bol bol güvenlik aracı görürüz hatta startta kalkamayanlar bile olabilir![]()
rekabet iyidir aramıza hoşgeldin
Geçişler keyiflidir en azından bilinmezlik var bizimkilerin yüzü sürekli gülüyor geçen 2 senede sürekli asık suratla geziyorlardı bu sefer bir şeyler farklı geliyor.Korkunc ya yeni nesil araclarin hali felaket kere felaket yani ne hale geldik olcak is degil

Bunun meali "Ferrari'de açığı bulup kullanmaya başladı. "
Yani tabi daha cok yeni her sey ama ilk bakista ilk izlenim olarak hic begenmedim.F1 bu hale gelmemeli verso bu f1 degil kaslı formula e demis mutis yorum.Yok duzlukte ayagi gazdan cek batarya dolsun felan ne anlatiyonuz birader ya bu elektirik isinden derhal kurtulmalari lazim.Bu kurullarin ölü dogmus olmasindan korkuyorum.Şarl evlat felan cok severimde arac konusunda yorumlari facia 3 senedir ne zaman hizli olcaz dese sictik guluyo felan avaral gibi alik cocuk korkutuyo.Geçişler keyiflidir en azından bilinmezlik var bizimkilerin yüzü sürekli gülüyor geçen 2 senede sürekli asık suratla geziyorlardı bu sefer bir şeyler farklı geliyor.![]()