- 27 Ocak 2010
- 139.393
- 105.725
- 5.648
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
allah çarpsın aynısı ağlıyorum
yuh galibiyetimiz gasp edilmiş
Biliyorum hocam makarasindayim.Zira bu seneyi takip edersem bol bol küfür ve troll takilicam.Izledigimiz seyin adi f1 olmadigi icin bir beis gormuyorum bu konuda.Bu sporu cok seviyorum ve şu hale gelmesine hakikaten sinirleniyorum yazikBurada bir sorun yok bu arada. Videonun 3. saniyesinde 3. ışık yanarken araç duruyor. Harekete devam etseydi zaten sensörden de çıkar ceza alırdı
İmzamı atıyorum. Maalesef berbat bir noktaya evrildi F1.Biliyorum hocam makarasindayim.Zira bu seneyi takip edersem bol bol küfür ve troll takilicam.Izledigimiz seyin adi f1 olmadigi icin bir beis gormuyorum bu konuda.Bu sporu cok seviyorum ve şu hale gelmesine hakikaten sinirleniyorum yazik
Hadi lan ordan korkak herif
Takımlar bir yol ve strateji izlemiş ve bu konuda geliştirmiş bu kadar ağlamanın anlamı yok sizde çalışıp yapsaydınız.
Neyse yakında bunların kafalarına vuracağız daha çok ağlarlar.yapma yavvv
“Bazı insanlar benciller ve sadece kendi çıkarlarını gözetmek istiyorlar.”
toto wolf herhalde
Takımlar bir yol ve strateji izlemiş ve bu konuda geliştirmiş bu kadar ağlamanın anlamı yok sizde çalışıp yapsaydınız.