Epic Games''' Fortnite
Klasik kubbe altında aksiyon rpg shooter oyunu.
YouTube
evet oynayanlar eklesin : melanor
Klasik kubbe altında aksiyon rpg shooter oyunu.
YouTube
evet oynayanlar eklesin : melanor
piu piu piu piu
Avatarın çok hoş renktaş, forumdaki bazı şahısları rahatsız edebilir...
sus be nintendocu git zelda open world oynafakir pubgsi
Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)
eger bana kibar sekilde ve abi ile hitap edersen belki seninle bu fakir oyununu oynamaya gelirimsus be nintendocu git zelda open world oyna
neco abi gel beni carry yapeger bana kibar sekilde ve abi ile hitap edersen belki seninle bu fakir oyununu oynamaya gelirim
yok kalsin vaz gectim ben sporuma devam edecegimneco abi gel beni carry yap
zaten sana ihtiyacim yok solo oynarim daha iyiyok kalsin vaz gectim ben sporuma devam edecegim
iyi aksamlar dilerim
dostlanddan selamlar sevgiler
benim kuzen sabah aksam ps4de oynuyor bunuama saka maka bi yana suan fortnite oynayan pubg'den daha fazla, pubg gercegi sadece pcde var suan benim bildigim kadar ama fortnite hizla her anlamda pubg'yi gececek durumda suan
senelerdir fifa oynuyardim hep ilk defa fifayi birakip ozlemeden aylardir fortnite oynuyorumbenim kuzen sabah aksam ps4de oynuyor bunu
ben bir kere denedim bana göre olmadigini anladim
pubg de öyle
aynen. ben ps4'den oda arkadasim pc'den bide baska bir arkadasimiz var o da pcden cok keyifli oluyor, 3-4 saat felan oynayabiliyoruz baska isimiz olmayinca.en tat veren oyunlardan birisi. 3 saat ard arda oynasam bile sikilmam.
Hele pc vs ps4 olayi muazzam
belki tekrardan bir daha göz atarim eve gidincesenelerdir fifa oynuyardim hep ilk defa fifayi birakip ozlemeden aylardir fortnite oynuyorum
arkadaslarla oynayinca daha keyifli bide cok seyi var sadece shooter degil ayni zamandada build felan yapiyorsun ya, cok zor bir oyun gercekten ama ayni zamanda bu kadar rewarding oldugu icin cok keiyfli