Forum Dinozorları

Cevap: Forum Dinazorları

dergi muhabbetine kimse neden girmiyor :asd:

o kadarda masum değildik yani

Biz mahallede birleşip almıştık. Dışarıda karşı apartmanın balkonlarının altında sotemiz vardı. Yağmur falan yağdıktan sonra mutlaka birileri kontrole çıkardı..

Sonra birisi mahallenin kızlarına söylemiş yerini.. Sonrası karanlık :D

Ben dinazor değilim, bana dinazor muamelesi yapamazsınız. :) En çok bana söz vereceksiniz..Yıllarımı mı verdim ben bu hayata :)

Kardeş orda Sanayi mh. yokken Barzo vardı. Mahalleyi onların üstüne kurdular. İyi şeyler demeyi çok isterdim ama orası Asla Suadiye olmadı. Adı üstünde aga sanayi mh. Ne bekliyorsun :D

20 sebe evvel.O zaman da sanayi de çok barzo varmıydı reis.Valla ben doğduğumdan beridir burdayım barzolardan geçilmiyor.

4 adet bilyenin insaatlardan çalinan tahta parçalariyla birlestirilmesiyle imal edilebilen otomobil eskizi unutmamak gerek:D

Biz mahallede birleşip almıştık. Dışarıda karşı apartmanın balkonlarının altında sotemiz vardı. Yağmur falan yağdıktan sonra mutlaka birileri kontrole çıkardı..

Sonra birisi mahallenin kızlarına söylemiş yerini.. Sonrası karanlık :D

Burak 21 yaşındasın VCD denen teknolojiyi tam yaşında yakalamışsın yani. Ne diye dergiye bulaştın :D

Kardeş orda Sanayi mh. yokken Barzo vardı. Mahalleyi onların üstüne kurdular. İyi şeyler demeyi çok isterdim ama orası Asla Suadiye olmadı. Adı üstünde aga sanayi mh. Ne bekliyorsun :D

Çok şey beklemiyorum be abi insan olsunlar yeter.Hani bundan 5-6 seneye kadar da iyiydi ama şimdi çok farklı.Taksim meydanı kadar kalabalık.

Rahmetli dedem her yılbaşında dansözü beklerdi ama her seferinde uyurdu , hala o dansöz bekleyen nesilden birileri yaşıyor mu :D

Burak 21 yaşındasın VCD denen teknolojiyi tam yaşında yakalamışsın yani. Ne diye dergiye bulaştın :D

Sokakta büyüdük reis. VCD'yi nerede izleyeceksin ev kadın dolu.. Ben bu gün dedikleri olayı çözemezdim küçükken her Alahın günü evde kadın var hani sürekli olmazdı bu gün :D

Bizde öyle çözüm bulduk. Soteye çekilirdik herkesin yüzünde aslında biliyorum önemsemiyorum tripleri falan. Az önce top oynayan Batistuta'dan eser yok :)

Dergi dedinmi gençlik ve mizah dergisi KRAL gelir aklıma :D

Beyler cümleten hayırlı akşamlar ;) Bu konu bitmez :)

Mavi ay nasıl unutulur:)Tabi Türk filmlerindeki sık sık karşımıza çıkan 1Modern Talking tarafından yorumlanan Cheri Cheri Lady

Önemli uyarı:Fosilleşmesini tamamlayamamış genç dimağlar giremez.

Bakın başlığın girişine ne yazdırdık. Dinazorları provoke etme çalışmalarını esefle kınıyorum. Ne demek dergi falan öyle :D

Biz cin ali biliriz gerisine karışmayız :D

Geri
Üst Alt