Forum Dinozorları

Cevap: Forum Dinazorları

yok be reis nerde midwest merkezdeyiz :-(

kendi çapımda dünya kupasından şampiyonlar ligini kadar kağıtlara yazıp kura bile çekiyodum ya varmı ötesi :ays:

Ben de yapıyordum aynısını, hatta fair play, tarafsızlık olsun diye zaman zaman Galatasaray aleyhinde kararlar veriyordum maçlarda :weqweq: Yalnız ben top olarak genelde ip yumaklarını sıkıca sarıyor, onu kullanıyordum :)

Paylaşıldı mı?

sporcu+kartlar%C4%B1.JPG

Torbalarca vardı bende, hayatımın en değerli varlıklarıydı. Bir gün eve geldiğimde annem hepsini sobada yaktığını söyledi, saatlerce ağladım, 3 gün yemeden içmeden kesildim :)

Bir de şöyle bir durum vardı. Biriktirip gönderince futbol topu, forma falan gönderiyoruz yazıyordu bu kartların arkasında, ama her serisinde kesinlikle 1 futbolcu eksik oluyordu :sopa:

Hayırlı olsun iyi dinazor.

90'lı yıllarda herşey degişir ama galatasaray aşkımız asla .... şapkamı kes :D

Futbolcu kartları bende de vardı.

Çok para harcardım onlar için.O zamanlar Galatasaray'lı olmadığım için her takımın kartlarını özenle biriktirirdim.

Takımlar kurar, misketle maçlar yaptırırdım onlara. :)

Çok kötü oldum lan şimdi, aklıma geldi :(

ne izlerde kasetlerde cilalı ibo filmlerini :D

[video=youtube;pXRRTIMl0vY]https://www.youtube.com/watch?v=pXRRTIMl0vY[/video]

oyun kagıtları bendede vardı hep köküyordum milleti en sonunda dayanamadım 5 koli kagıtımı balkondan kapış yapttım ne sevap kazanmışımdır allah bilir :)

Arada zevk olsun diye bende kapış yapardım tasoları falan.

"Kapıış vaaaaaaaaaar!!" diye bağırırdım bizim sitede, çocuklar toplanırdı etrafıma.Olağanüstü bir mücadele sergilerlerdi.

Bazen bende kapışlara girerdim, kapınca o taso dünyanın en değerli malı gibi olurdu.

hatırlayan varmı hey gidi günler ya :D

Şu Scyther için kavga etmiştim çocuğun tekiyle. Çok severdim o pokemonu.

1996 yılında babama atari aldırabilmek için ne kadar ağladığımı hatırlıyorum lan ne günlerdi be :(

Geri
Üst Alt