Forum Dinozorları

Cevap: Forum Dinazorları

Bekarım kardeşim, daha sonra ben büyüdüm kızlarda büyüdü ve hiçbirisi kanıp tenhaya gelmez oldular. Bizde kaldık en bekarından ortada :D

Yokbe abi alayı tenhaya gitmeyi bekliyor:) Ama yaş gelmiş be reis senin evlenmek için daha neyi bekliyosun?

Tahtalara çivi çakar 3 boyutlu futbol sahası yapardık. Sonrada bozuk parayla maç yapardık. Tabi birde 3 parayla sınıf masalarından oynadığımız halide vardı bunun. Paraları birbirinin içinen geçirerek rakip kaleye gider pis gol atardım. Kızlarla oynanan el kızartmacayıda unutmadım. Onlar bizim elimize vurmanın derdindeydi biz onların elini tutmanın :D

Birara da bu BBG modaydı.MELİHCİLER,ERAYCILAR diye Türkiye ikiye bölünmüstü.Orada Hülya ve Esra diye de hatunlar vardı.

Birde DOGA bey diye bir adam vardı beni deli ediyordu,Bir cümleyi 5 dk icinde anca kuruyordu:DYemisim böyle heyecan yaratmayı:D01-Melih 3 puan falan diye gidiyordu:D

images

imagesCAGXC7VA.jpg

images

images

images

Yaşım 21. Bende geçmişi yaşayan ama yaşadıklarını arayan bir insanım.. ne günlerdi be; mahalle maçları,yakan top, okulda paralarla oyun oynamak(3 tane para ile oynanırdı), internet cafelerin çıktığı yaygınlaştığı dönemlerde mahallece Counter oynamalar geçirme yapmalar, piknik organizasyonları yapmak(ne biliyim eskidendaha keyifliydi), cine5'te geçen muhabbetler vs vs vs.. Haa birde ilk ateride soccer 98 oynamak. Havadan ahtapot kamerayla oynamak :D

Onun arabası var güzel mi güzel, şöförüde var özel mi özel, bastı mı gaza gider mi gider mi, maalesef ruhu yok :) Hey gidi şarkı hey

Emre geçmişte hatırlamak istemediğimiz tek mevzuyu bulup çıkardınya tüm negatifleri yolluyorum sana :) Hem bu senin kirli geçmişin bizim geçmişimizde henüz böyle salaklıklar yoktu :D

Birara da bu BBG modaydı.MELİHCİLER,ERAYCILAR diye Türkiye ikiye bölünmüstü.Orada Hülya ve Esra diye de hatunlar vardı.

Birde DOGA bey diye bir adam vardı beni deli ediyordu,Bir cümleyi 5 dk icinde anca kuruyordu:DYemisim böyle heyecan yaratmayı:D01-Melih 3 puan falan diye gidiyordu:D

images

imagesCAGXC7VA.jpg

images

images

images

Emre o saydığın programların alayı leş.Hiç haz etmezdim o programlardan.

Emre geçmişte hatırlamak istemediğimiz tek mevzuyu bulup çıkardınya tüm negatifleri yolluyorum sana :) Hem bu senin kirli geçmişin bizim geçmişimizde henüz böyle salaklıklar yoktu :D

:D

Doru diyorsun abi,BBG yayınlandıgında sen benim yaslarımda falanmıssın:D

Emre mesaiye başlamış beyler.Dağılın.:asd:

Kahpe bizansın yiğit kızı elanora, Deli kadir, Damat ferit vardı. Malkoçoğlu Battal gazi Süper gazi gibi kahramanların içinde en afillisi ve en unutlmaz olanı Ulubatlı Souness tı ;) Dean Saunders Kadıköyde bir tecavüz olayına karıştıkları için Ülkeyi terk etmek zorunda kalmılardı bu ikili.

Geri
Üst Alt