Forum Dinozorları

Cevap: Forum Dinazorları

Ey dinozoruslar, başlığı 2 günde 100 sayfaya getirdiniz neredeyse... :)

Gorbaçov,çavuş esku,siyah önlük,Barıç Manço ile ''Adam olacak çocuk'' proğramı,By Meraklı,hava kararınca ayınga oynamak,Ninja Kaplumbağalar ve reisleri :) Splinter usta,kulaktan kulağa,sessiz sinema,Fruko gazozun onyüzbinmilyon baloncuk reklamı .....

[video=dailymotion;xei4h6]https://www.dailymotion.com/video/xei4h6_1980-ve-1990-ly-yyllarda-cocuk-olma_shortfilms&start=1[/video]

Ağlamak yok ona göre :(

Ben mavi önlük giymedim. Müzik de bitiriyor Sami ya :(

Ey dinozoruslar, başlığı 2 günde 100 sayfaya getirdiniz neredeyse... :)

daha ben akşamları girmiyorum ve bugün öğleden sonram toplantılarla geçti. Yoksa en azından bir 10 sayfa daha eklenirdi buraya :)

dinazorlar hepinize iyi akşamlar. aklıma ne geldi? yakan ters son ders soğuk esprisi. söylemeyen var mı bu sözü :)

Radyo Tiyatrosunu unutmuşuz yahu :) Jaws'ı bile vermişlerdi yanlış hatırlamıyorsam :) Fon müzikleri de özellikle korku hikâyelerinde pek hoş olurdu :)

Ben ilkokulu bitirdikten hemen sonraki sene mavi önlük çıkmıştı,içimde hep bir ukde olarak kalacak. :)

Aynen,müzik ayrı bi bitirdi beni. :(

Boşver Sami. Bizim kuşağın önlüğü karaydı alnıysa ak ;)

İtiraf ediyorum:Ortaokul zamanlarımda,sabah daha fazla uyku uyuyabilmek içinve takım elbise giymekten üşendiğim için,geceden yatağa gömlek,kravat,yelek giyinmiş vaziyette girerdim.Dinazordan öte iğrençmişim la ben,şimdi geldide aklımna yazıklar olsun bana :asd:

İtiraf ediyorum:Ortaokul zamanlarımda,sabah daha fazla uyku uyuyabilmek içinve takım elbise giymekten üşendiğim için,geceden yatağa gömlek,kravat,yelek giyinmiş vaziyette girerdim.Dinazordan öte iğrençmişim la ben,şimdi geldide aklımna yazıklar olsun bana :asd:

Sami naabıyon ya. Gaffur terksin harbiden.

Ben son derece ciks, tertemiz giyinen, gömleğinin boğaz düğmesini bile ilikleyen bir öğrenciydim. Hatta ortaokul lise dahil :SS: Ve acayip başarılıydım

O yüzden şimdi feci dağınığım heralde. Psikolojik olarak bitirmişim kendimi :asd:

taslari ustuste dizip topla vurma oyunu neydi lan:)

Boşver Sami. Bizim kuşağın önlüğü karaydı alnıysa ak ;)

İşte 10 numara bir söz,teşekkürler Ozan.Unutmadan,cebimize konulan üçgen şekline sokulmuş mendil,beyaz yakalar... :) Beden dersinde mendil kapmaca oynamak,bando takımına girebilmek -ki borazancılar acayip fiyakalı oluyorlardı,havalarından geçilmezdi. :)Okulun en kalıplısı davulcu olurdu genellikle :asd:

Valla o mendiller birde itina ile ütülenirdi Sami :) Yakalar kolalanırdı :) Biz senin gibi okula direkt yataktan gitmediğimiz için daha uzun süre kullanabiliyorduk :D

Ben 70 kişilik sınıfta okumuştum

zemin tahtaydı her gün mazot sürerlerdi

böcekler için

tebeşir tozu cabası

hey gidi günler heyyyyyy

Geri
Üst Alt