Forum Dinozorları

Cevap: Forum Dinazorları

Bu kaset kendi kendini fln saniye içerisinde imha edecek....Hatırladınız mı?

Görevimiz tehlike. :)

Alıntı

GÖREVİMİZ TEHLİKE

''Tom Cruise'un cafcaflı filmleri hikaye, asıl Görevimiz Tehlike'yi biz TRT'de pazar öğle yemeğinden sonra ailecek izlerdik. Bu özel ekibin başı beyaz saçlı yaşlı kurt Jim'di. Her bölüm önce o meşhur gaza getirici müzikle açılır sonra Jim, küçük kara bir kutu bulurdu, bu kutu "Senin görevin Jim eğer kabul edersen.." diye konuşmaya başlar, ve bu haftaki görevlerini anlatırdı. Sonra da 5 saniye içinde kendi kendini yok ederdi! Ben bu ekipteki tilki suratlı esmer Nicholas'ı beğenirdim, şimdi bakıyorum da pek te çirkinmiş. Ekipteki güzel kadın karakter bir süre sonra ölüp diziden ayrılmış, yerine Ziyaretçiler'deki Diana'yı oynayan kadın gelmişti.''

Bu kaset kendi kendini fln saniye içerisinde imha edecek....Hatırladınız mı?

Görevimiz tehlike. :)

Alıntı

GÖREVİMİZ TEHLİKE

''Tom Cruise'un cafcaflı filmleri hikaye, asıl Görevimiz Tehlike'yi biz TRT'de pazar öğle yemeğinden sonra ailecek izlerdik. Bu özel ekibin başı beyaz saçlı yaşlı kurt Jim'di. Her bölüm önce o meşhur gaza getirici müzikle açılır sonra Jim, küçük kara bir kutu bulurdu, bu kutu "Senin görevin Jim eğer kabul edersen.." diye konuşmaya başlar, ve bu haftaki görevlerini anlatırdı. Sonra da 5 saniye içinde kendi kendini yok ederdi! Ben bu ekipteki tilki suratlı esmer Nicholas'ı beğenirdim, şimdi bakıyorum da pek te çirkinmiş. Ekipteki güzel kadın karakter bir süre sonra ölüp diziden ayrılmış, yerine Ziyaretçiler'deki Diana'yı oynayan kadın gelmişti.''

Tabii ki ardından da "A Takımı" başlardı...

Tabii ki ardından da "A Takımı" başlardı...

bay-t.jpg

Bay T. :)

Lassie ve Kuzen lary Balki yani muhteşem ikili doğru diziler. ağaçkakan woody woodpecker de doğru ;)

Büyük Ailede zannedersem doğru burada o isimle yayınlanmıştı diye hatırlıyorum orjinali San Francisco ;)

Diğer 2 dizi ve1 çizgi filmi çıkartan olmadı galiba. Özellikle çizgifilmi bilen çıkmamasına üzüldüm.

çizgi film Uçan Kaz

diziler çars iş başında ve köle isaura.

Köle İsaurayı hiç hatırlamıyorum.

Diğer 2 dizi ve1 çizgi filmi çıkartan olmadı galiba. Özellikle çizgifilmi bilen çıkmamasına üzüldüm.

çizgi film Uçan Kaz

Bunları kim bilmez...?! Ben mesajı kaçırdım sanırım üstüste olunca.Özellikle Köle Isaura efsanedir.

Charles İş Başında'dan çok, ben ardından başlayan Perfect Strangers'ı (Muhteşem İkili) izlerdim...

çizgi film Uçan Kaz

Hocam uçan kaz morton u unutmak mümkün değil ama cevap olarak yazacak fırsat bulamadım iş yüzünden :)

Bu arada Jumbo yu da koy bakem :)

Yaz tatilinde TRT'nin ''Tatil Ekranı'' (galiba ismi buydu) proğramını hiç kaçırmazdım.Varyemez amca,Susam Sokağı,Taş Devri,Jetgiller,diğer proğram ve çizgi filmlerle beraber 3-4 saat sürerdi.Hiç bir zaman kaçırmadım.

80 güünde devrialem,Casper,Pollyanna,Şeker kız Candy,Pembe Panter,Jumbo jet set,Yakari.... Bu Çizgi fimlerde unutulmaz.

Ooooooo nasıl unuturuz,Hayalet avcıları :D

Geri
Üst Alt