Forum Dinozorları

Cevap: Forum Dinazorları

Bu silver bir apartmanda geçen film mi?

şayet oysa ben o filmi lise 1 de kız arkadaşımla sinemada izlemiştim. Hayatımın en zor anlarıydı. Ben, Kız arkadaşım, kız kardeşi başka bir arkadaş daha ve benim kendimi tutmaya çalışırken ki sarfettiğim efor sayesinde üzerimden boşalan terler :)

iyi seninki sadece ter boşalmış....

:)

Bildim bildim, Platoon işte. Bir önceki mesajıma bak.

Charlie Sheen'in asker tipli olduğu iki filmi de saydım zaten ya Hot Shots ya Platoon.

Pizzacı vermişti bunun dvd'sini :asd:

işlerim var halletmem gereken burda olursanız yeni ve daha kazık sorularla dönerim ;)

en sevdiğim filmlerden birisi ghost var orda :) bu arada Patrick Swize (yanlış yazmış olabilirim) geçtiğimiz günlerde hayatını kaybetti. Demi Moore ile birlikte çok uyumluydular. Demi Moor a aşık olduğum filmdir kendileri.

Bir tanesi Grase. John Travoltanın çıkış filmi. Muhteşemdir o da. Tipler muhteşem. 70 li yıllardankalma sanırım.

Tom cruise ile Nicole Kidman Eyes Wide Shut sanırım diğeri (yine sevişme sahnelerinin bol olduğu bir film bulmuşsun)

Alttaki Robin Hood mu?

3 film doğru kardeşim. Robin Hood değil yine resmi büyütmemişsin :)

en sevdiğim filmlerden birisi ghost var orda :) bu arada Patrick Swize (yanlış yazmış olabilirim) geçtiğimiz günlerde hayatını kaybetti. Demi Moore ile birlikte çok uyumluydular. Demi Moor a aşık olduğum filmdir kendileri.

Bir tanesi Grase. John Travoltanın çıkış filmi. Muhteşemdir o da. Tipler muhteşem. 70 li yıllardankalma sanırım.

Tom cruise ile Nicole Kidman Eyes Wide Shut sanırım diğeri (yine sevişme sahnelerinin bol olduğu bir film bulmuşsun)

Alttaki Robin Hood mu?

Tom Cruise nin Kokteyl filmi bende derin izler bırakmıştır

Onu da unutmayalım

BREVHEART diyorum başka da bir şey demiyorum. izlediğim en güzel film.

Geri
Üst Alt