Forum Dinozorları

Cevap: Forum Dinazorları

Vaybee ne çok geçmişini özleyen var burda:)

Kontra olacak ama :D Bilyalılar modaydı. Karda kızakla poşetle kaymalar 85 ve 87 yıllarında yağan karı hatırlayan varmı istanbulda?

Pinokyo bisikletler vardı :) bir tanesini abi bir yerden atlarken ortadan kırmışt. Ne üzülmüştüm :)

80'ler arkadaşlık demekti.. Şimdiki gibi cep telofonu , internet yoktu.... Arkadaşlık çok sağlamdı.. Cebimizdeki son parayı kadar paylaşırdık... O zaman büyüklerede saygı vardı... Bayramlarda mesaj çekilmezdi direk gidilir El öpülürdü...

..

haha uslu çocukların pinokyoları vardı. Sen uslu çocukmuşsun. Ben bir tur binimcilerdendim. Mahallenin çocukların bisikletlerine binerdim. Hiç bisiklet alınmadı bana :)

Pinokyo bisikletler vardı :) bir tanesini abi bir yerden atlarken ortadan kırmışt. Ne üzülmüştüm :)

Fosil değil de olgun desek :D

bunların kaleleri filanda olurdu , komşumuzda vardı ,

bütün uğraşlarıma rağmen aldıramamıştım , küçük kutuda alırlardı bana

haha uslu çocukların pinokyoları vardı. Sen uslu çocukmuşsun. Ben bir tur binimcilerdendim. Mahallenin çocukların bisikletlerine binerdim. Hiç bisiklet alınmadı bana :)

İki tane abi olunca başımda biz uslu çocuk olmak zorunda kalıyorduk sürekli dayak yiye yiye akıllı uslu olmayı öğrendik :)

bunların kaleleri filanda olurdu , komşumuzda vardı ,

bütün uğraşlarıma rağmen aldıramamıştım , küçük kutuda alırlardı bana

Elinde silah ayakta olanından vardı bende. Abimden çalmıştım. Heryere yanımda götürdüm :)

Bu uğurda tuvalet çukuruna düşürdüm kendisini şehit oldu :D :D

kuzey_kalesi_1252562865.jpg

Atlarımdan biri kaybolmuştu. Arkadaşınkini aşırmıştım. O derece değerliydi yahu :D

Portakal yolu diye bir çizgi film vardı. Hatırlayanınız varmı. Oradaki bir kız bana çok seksi geliyordu sürekli duşa filan giriyordu :D. İlk Ergenlik yıllarım o diziyi izliyordum aksatmadan :) Stardaydı galiba.

hadi birde takımla ilgili söyliyeyim. Tanju vardı Uğur Tütüneker vardı, Prekazi vardı, Simoviç vardı, Cüneyt Kaptan vardı, Muhammet vardı, Erhan vardı... Monaco ya 40 metreden atılan bir füze vardı. İşte öyle bir ortamda Galatasaraylı olmaktan başka yol yoktu.

Plastik+Futbol+Sahas%C4%B1.jpg

Geri
Üst Alt