Forum Dinozorları

Cevap: Forum Dinazorları

hadi birde takımla ilgili söyliyeyim. Tanju vardı Uğur Tütüneker vardı, Prekazi vardı, Simoviç vardı, Cüneyt Kaptan vardı, Muhammet vardı, Erhan vardı... Monaco ya 40 metreden atılan bir füze vardı. İşte öyle bir ortamda Galatasaraylı olmaktan başka yol yoktu.

Derwall vardı, Felkamp vardı, Mustafa Denizli vardı...

kuzey_kalesi_1252562865.jpg

Atlarımdan biri kaybolmuştu. Arkadaşınkini aşırmıştım. O derece değerliydi yahu :D

bizi imrendiren , yerlerde yuvarlanacak derecede ağlamamıza sebep olan hainlerden biride sendin demek :D

Portakal yolu diye bir çizgi film vardı. Hatırlayanınız varmı. Oradaki bir kız bana çok seksi geliyordu sürekli duşa filan giriyordu :D. İlk Ergenlik yıllarım o diziyi izliyordum aksatmadan :) Stardaydı galiba.

bak ben hatırlamıyorum onu geceyarısı kuşağındamıydı :)

Okalavayla,süpürge sapıyla vs... az deyek yemedik.Haklıydılar ama üst baş sokakta koşacaz,çırpınacaz diye çamur içerisinde kalırdı.Saçlar uzun diye öğretmen tarafından kafaya açılan tren yolları,sokak sokak kayısıçekirdeği toplamak,misket biriktirmek,misket ilke yılan,doğutturmaca vs oynamak,meyko gazoz içmek,küçük hobby nin vazgeçilmez çikolatamız olması,sigara kağıtları toplamak,çantadan klasör e geçmek,ip kapmaca oynamak,evcilik oynarken her zaman evin babası olma kavgasını yaşamak vs.....Anlat anlat bitmez.Ben çok özlüyorum be,unutmak ne mümkün o yılları.Banka da pc görünce buda nasıl bir şey lan demek,pul biriktirmek,tebrik kartı biriktirmek.....

Salih bunlar fazla afilli :D Biz tahtalara çivi çakar, demir bozuklukları da top yapar öyle oynardık :D Sonra senin koyduğun resimdekinin biraz ilkeleri çıktı da çivi çakma derdinden kurtulduk:D

Ah be hiç unutmuyorum o çivileri çak tahtaya bozuk paraları geçir aradan gol atmak cok zordu

gazoz kapağıyla oynuyorduk yaw daha ne olcak işte

Salih bunlar fazla afilli :D Biz tahtalara çivi çakar, demir bozuklukları da top yapar öyle oynardık :D Sonra senin koyduğun resimdekinin biraz ilkeleri çıktı da çivi çakma derdinden kurtulduk:D

elimi kanata kanata yapardım , annem atardı sonra ben inatla yine yapardım , en sonunda bunun basketbol oyunu olanından almışlardı bana :D

valla iyi hatırladın Ozan. Bizde yapardık öyle Tahta üzerine çivilerden bir saha üzerinde bozuk parayla ne oynardık paraya vurmaktan parmaklarım acırdı şerefsizim :)

Okalavayla,süpürge sapıyla vs... az deyek yemedik.Haklıydılar ama üst baş sokakta koşacaz,çırpınacaz diye çamur içerisinde kalırdı.Saçlar uzun diye öğretmen tarafından kafaya açılan tren yolları,sokak sokak kayısıçekirdeği toplamak,misket biriktirmek,misket ilke yılan,doğutturmaca vs oynamak,meyko gazoz içmek,küçük hobby nin vazgeçilmez çikolatamız olması,sigara kağıtları toplamak,çantadan klasör e geçmek,ip kapmaca oynamak,evcilik oynarken her zaman evin babası olma kavgasını yaşamak vs.....Anlat anlat bitmez.Ben çok özlüyorum be,unutmak ne mümkün o yılları.Banka da pc görünce buda nasıl bir şey lan demek,pul biriktirmek,tebrik kartı biriktirmek.....

Sami banyoda kafasına tas yemiyen yoktur bizim nesilden :D

Tek hatırladığım Yaza denk gelmişti sonra okullar açılınca okulun ilk günlerini bu kız yüzünden astım. Platonik aşkımdı benim :) Bu neki kendini Süperman sanıp uçmaya çalışan arkadaşlarım vardı benim. Çoğu bugün hayatta değil :D

bak ben hatırlamıyorum onu geceyarısı kuşağındamıydı :)

güdümlü anne terliklerini yazmamışsın Sami , hemde bugünkü gibi pofuduk terlik değil bildiğin takunya :D

Bide çok çokemel yerdik:) O yılların annaneleri,babanneleri parayı südyen banka saklardı...:asd: aşağıdan bağırırdım anneanne para ver, o oyk derdim, bende biliyorum südyende derdim.. Beni terliği bir fırlatırdı...Mekanı cennet olsun:)

elimi kanata kanata yapardım , annem atardı sonra ben inatla yine yapardım , en sonunda bunun basketbol oyunu olanından almışlardı bana :D

Yahu onun küçükleri vardı hatırlarmısın. Böyle minnacık kutu gibi. Bas bas topu zıplat at. Pek keyifli birşeydi :D

Tek hatırladığım Yaza denk gelmişti sonra okullar açılınca okulun ilk günlerini bu kız yüzünden astım. Platonik aşkımdı benim :) Bu neki kendini Süperman sanıp uçmaya çalışan arkadaşlarım vardı benim. Çoğu bugün hayatta değil :D

bende uçmaya çalışmadım ama gözlerimi ışın çıkacakmış gibi kısıyordum :)

Ali önceden ata bakardı şimdi karıya kıza

Işık önceden ılık süt içerdi şimdi rakı vodka

İpek önceden ipi tutardı şimdi ....

Neyse bu bilindik iğrenç espri geldi aklıma , ama kimse şunu hatırlamamış ;

[video=youtube;CkGl9QXgIcU]https://www.youtube.com/watch?v=CkGl9QXgIcU[/video]

Susam Sokağı unutulurmu ya ; minik kuş , edi ile büdü , kurabiye canavarı :)

Yahu onun küçükleri vardı hatırlarmısın. Böyle minnacık kutu gibi. Bas bas topu zıplat at. Pek keyifli birşeydi :D

ondan almışlardı işte bana :D üstündeki plastik dandik kubbesi kaybolmuştu , sonra sırayla toplarda kaybolunca işlevsiz kalmıştı , misketlede oynanmıyordu ağır geliyordu.

Geri
Üst Alt