Forum Dinozorları

Cevap: Forum Dinazorları

güdümlü anne terliklerini yazmamışsın Sami , hemde bugünkü gibi pofuduk terlik değil bildiğin takunya :D

yahu benim annemin tırnak izleri var hala elimde. Soranlara kedi tırmalamıştı diyordum :) psikopat bir tek benim annem sanırdım. Herkeste varmış aynı dert sonradan öğrendim...

Zaten oyunun en güzel yerinde anneler eve çağırırdı... Tam maça ısınmısız.. O dönemde benim gibi eve gitmeyip top oynayanan arkadaşlarım Hakan Şükür, Sergen, Hasan Şaş, İlhan Mansız..

Ama çok şanslıyız renkli tv den cep telefonuna bilimum teknolojik gelişmeyi birebir yaşadık

''Bana,kalbin kadar temiz bu sayfayı ayırdığın için çok teşekkür ederim'' ile başlayan hatıra defterleri -ki bir çoğumuz bir önceki sayfadan kopya çekerdik :asd:

images

Kardeşimle beraber oynardık bunu her seferinde kartalı vururdu kavga ederdik :D efsane oyunlardan

Zaten oyunun en güzel yerinde anneler eve çağırırdı... Tam maça ısınmısız.. O dönemde benim gibi eve gitmeyip top oynayanan arkadaşlarım Hakan Şükür, Sergen, Hasan Şaş, İlhan Mansız..

hehe birde sanki yerel saatmişiz gibi ezan sesiyle girerdik değil mi içeri. Hadi akşam ezanı okunuyor çabuk eve gel :)))

Bu akşam bi program varmış Proton Otomobil dağıtıyormuş :D

[video=youtube;Tj75Ka-Xb5A]https://www.youtube.com/watch?v=Tj75Ka-Xb5A[/video]

Yazları akşam ezanı sendromu yaşamayanınız var mı acaba ?

Aynen Türk futbolcusu henüz falsonun ne olduğunu bilmeden Valideler terliklere R10 kıvamında kavis veriyorduki duvarın arkasındaki oğlunu vuranı gördüm :)

güdümlü anne terliklerini yazmamışsın Sami , hemde bugünkü gibi pofuduk terlik değil bildiğin takunya :D

Abiler,reisler 30 yaşında olmak nasıl bir duygu.?:)

Ama çok şanslıyız renkli tv den cep telefonuna bilimum teknolojik gelişmeyi birebir yaşadık

Zaten o yüzden şanslı Dinazorlarız ya :D

Bende mesaj alabilen ama mesaj atılamayan bir Ericson vardı. Onu hatırladım şimdi :D

Büyüyünce anlarsın, sen küçüksün bilemezsinmi deseydim :) Buda 80 lerin cevabı. Yalnız o oğlanla kızın diş çektirdiklerinede hiç inanmadım. İnanan salak varmıydı onuda bilmiyorum :)

televizyonun olmadığı dönemden siyah beyaz televizyona geçişi , kısa sürede renkli tvye ve oradan plazma, led teknolojilerine geçişi gören , telefonsuz ve cep telefonlu dönemleri yaşayan , bilgisayarın varlığından haberdar olmayıp , şimdilerde çok iyi birer bilgisayar kullanıcısı olabilen son jenerasyon olmak gerçekten çok ilginç.

gelince görürsün.

Odeğilde bunlar ne anlatacaklar len :) ben çocukken nokia 3310 falan vardı diyeceksiniz sanırım sizde :) ohoo biz çocukken 3 g diye birşey çıkmıştı nasıl bir şeydi yahu :))

Daha bu yaşta endişe ediyorum ki yarın öbür gün keşke çocuklarım bizim yaşadığımız çocukluğu yaşabilse diye. Müthiş bir zamana sıkışmış çocukluğumuz. Şu an 30 yaşında olanlarla bizden 3-4 sene sonra gelenler arasında çok tatlı biryere denk gelmiş ki bütün ortak şeyleri yaşadık.

Şimdi sokaklarda olsaydı ya top oynarken serseri bir kurşuna kurban giderdik ya kocalambaç oynarke ehliyetsiz bir veletin kurbanı olurduk ya atari dönüşü bir sapığın hedefi olurduk.. Devir çok ama çok değişmiş..

Geri
Üst Alt