Forum Dinozorları

Cevap: Forum Dinazorları

Ziyaretçiler dizisini izleyen,hatırlayan var mı ?

TEMEL-BRITANNICA-EGITIM-VE-KULTUR-ANSIKLOPEDILER__41947678_0.jpg

yarın başlıyorum kuponları dağıtmaya :)

Hala canım sıkıldığında açıp bakarım.

images

Bu pek zor bulunurdu. Kahvrengisi vardı birde, o daha kolay bulunuyordu. Beyazını almak için ne koleksiyonları takas ettim :D

arabalar.jpg

murti2.jpg

doktorax.jpg

Bu adamı tanıyanınız var mı peki ?

Cevap birazdan....

:)

İlk AIDS'li Türk: Murti

Türkiye AIDS'i Mürteza Elgin'le tanıdı. Sanat ve sahne dünyasının yakından tanıdığı Murti lakaplı Mürteza Elgin'in AIDS virüsü kaptığı haberi 1985 yılının Kasım ayında 'İşte AIDS'li Türk' başlığıyla manşetlerden günlerce inmedi.

images

Bu pek zor bulunurdu. Kahvrengisi vardı birde, o daha kolay bulunuyordu. Beyazını almak için ne koleksiyonları takas ettim :D

arabalar.jpg

Bunları hala saklıyorum, 500 tane falan var :)

Mavi bir Bugatti vardı en fiyakalısı oydu.

ben karaborsayı gazoz kapaklarıyla ögrendim az bulunan kıymetlidir hatta tamek kapaklar baya kıymetliydi :)

Hatırlarsan kibrit kapakları da revaçtaydı Şafak :)

Fareleri mideye indirişleri halen gözümün önünde :D

Ne iştahtı ama, fare neslini tüketecek kadar :) Hemen her bölümde "vaka" deyişleri aklımda kalmış bir de... Yalnız o zamanlar geç vakit olduğundan kurallar her zaman izlemeye müsaade etmiyordu.İnternet de mümkün görünmediğinden hafızayı kullanıyoruz.

Sigara kağıtlarıyla da oyun oynardık, mermer taşla falan. Yabancı sigaralar daha değerliydi vs. Heryerimiz leş gibi sigara kokardı :D

Yalan_ruzgari_dizis.jpg

Annem izlerdi benim aklımda sadece bu işareti kaldı dizinin başındaki.

Ne iştahtı ama, fare neslini tüketecek kadar :) Hemen her bölümde "vaka" deyişleri aklımda kalmış bir de... Yalnız o zamanlar geç vakit olduğundan kurallar her zaman izlemeye müsaade etmiyordu.İnternet de mümkün görünmediğinden hafızayı kullanıyoruz.

Biz gene şanslıymışız bu kadar kuralcı degildi bizimkiler benim iki çocuk var şimdi 9 dedimi yatıyolar benimkiler kafası estimi hadi yataga derdiler :)

İnan setini falan bulsam o dizinin alacağım. O derece severdim. İzleyebilmek için bin bir takla atıyorduk. O yüzden çok değerli geliyor halen bize :)

Konu tam benlik. Ama evde misafir olacak akşama. Yarın mutlaka yazıcam bol bol :) Yada gece yazarım

Geri
Üst Alt