EMRE AKKAYA
Cezalı
- 6 Temmuz 2011
- 7.458
- 0
- 1.021
Cevap: Forum Dinazorları
Vay be,38 sayfa olmus
Hayatım gözlerimin önunden bir film seridi gibi gecti sanki
Vay be,38 sayfa olmus
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sanırım 2008 yılında bir arkadaşta görmüştüm almıştım HDD ye koydum izledim falan duruyorlar hala istersen bi yere yükliyim istersen kargoyla gönderiyim nasıl istersen
Valla Şafak zahmet vermeyeceksek yükleyebilirsen çok sevinirim. Hem yükleme halinde bir tek ben yararlanmamış olurum. Bu diziyi seven diğer dinazorlar da edinmiş olurlar. Amme vazifesi görmüş gibi olursun![]()
Vaybee ne çok geçmişini özleyen var burda![]()
Dinazorlarin bu kusagi hos ve guzel olup cekilebilse de bu dinazor kusagindan ønceki kusak hic cekilmiyor. Biraz da kaybolan dinazor kusagi Turkiye'de bu kusak herhalde. Tam degisimin ortasinda kalmis. Eski ve yeni deneyimlemis birebir hayatta.
Fakat kimse Sesame Street'den ( Susam Sokagi ) bahsetmemis ): Yaziklar olsun.
Yüklerim sorun değil şimdi benim kızlara bişiler hazırlamam lazım açıkmışlar yemekten sonra yüklerim linkleri burda paylaşırım
yanlız görüntüler trt görüntüsü ama türkçe degil alt yazıları var gerçi.
Valla Şafak zahmet vermeyeceksek yükleyebilirsen çok sevinirim. Hem yükleme halinde bir tek ben yararlanmamış olurum. Bu diziyi seven diğer dinazorlar da edinmiş olurlar. Amme vazifesi görmüş gibi olursun![]()
Dinazorlarin bu kusagi hos ve guzel olup cekilebilse de bu dinazor kusagindan ønceki kusak hic cekilmiyor. Biraz da kaybolan dinazor kusagi Turkiye'de bu kusak herhalde. Tam degisimin ortasinda kalmis. Eski ve yeni deneyimlemis birebir hayatta.
Fakat kimse Sesame Street'den ( Susam Sokagi ) bahsetmemis ): Yaziklar olsun.
Ne disizi aga bu?
Ziyaretçiler. Hani şu fareleri mideye indirenler uzaylıların olduğu dizi![]()
aaaa olurmu ben bahsettim , kaçarmı hiç o efsane
https://www.gscimbom.com/forum/gscimbom-cafe/88503-forum-dinazorlari-22.html#post3483710