Forum Dinozorları

Cevap: Forum Dinazorları

Bunu bilen ve hatırlayan varmı:D

images

Mert Sensible ile ilk tanıştıgımda şok olmuştum uzun süre etkisinden çıkamadım bu oyunun dünyanın her ligi var abartısız bugun bile benzeri yapılmadı bu oyunun

Kesinlikle oynanabirliği de bir hayli iyiydi, çok zevkliydi harbiden kariyer modu falan ilk Sensible'la tanıdık zaten.

Keske o zamanlar yine gelse demi:)

Keşke gelse de gelmez. Sadece oyunlar değil. Eskiden herşey daha güzeldi, oturduğun semtteki ilişkiler bile. Büyüğe saygı olsun küçüğe sevgi olsun. Şimdi millet üst kattaki komşusunu tanımaz olmuş en basit örneğiyle. Nerde o eski samimiyet, nerde o eski daha bir güven ortamı. Şarkılar bile daha güzeldi be bence. :) Şimdiki şarkılar saçma sapan popüler kültürün esiri olmuş, o zamanki şarkılar bile daha duygu yüklüydü mesela.

[video=youtube;1PO81kJYjt4]https://www.youtube.com/watch?v=1PO81kJYjt4[/video]

Dün gibi hatırlarım, o zamanlar İlköğretim diye birşey yok, ortaokul son sınıftayım. Din dersindeyiz, arka sırada dört kişi radyodan maçı dinliyoruz. Hoca farkedip "Siz napıyorsunuz maç mı dinliyorsunuz, alo arka dörtlü" diye tahtaya kaldırıp hepimize bir tokat atmıştı, yerimize dönerken de pişkin pişkin "Maç kaç kaç?" diye sormuştu.

Vay be bu maçları canlı izleyenler, dinleyenler olarak gerçekten dinazor olduk.

Kesinlikle oynanabirliği de bir hayli iyiydi, çok zevkliydi harbiden kariyer modu falan ilk Sensible'la tanıdık zaten.

Keşke gelse de gelmez. Sadece oyunlar değil. Eskiden herşey daha güzeldi, oturduğun semtteki ilişkiler bile. Büyüğe saygı olsun küçüğe sevgi olsun. Şimdi millet üst kattaki komşusunu tanımaz olmuş en basit örneğiyle. Nerde o eski samimiyet, nerde o eski daha bir güven ortamı. Şarkılar bile daha güzeldi be bence. :)

Renkdas acaba eskiden hersey cok güzelmis diyoruz ya bunun sebebi acaba cocukluga duyulan özlemden mi kaynaklanıyor yoksa harbidende öylemiydi:)

big_18452538ovf.jpg

70-80 disketlik oyun aldığımı hatırlarım Amiga'nın son dönemlerinde Şafak. :)

Dün gibi hatırlarım, o zamanlar İlköğretim diye birşey yok, ortaokul son sınıftayım. Din dersindeyiz, arka sırada dört kişi radyodan maçı dinliyoruz. Hoca farkedip "Siz napıyorsunuz maç mı dinliyorsunuz, alo arka dörtlü" diye tahtaya kaldırıp hepimize bir tokat atmıştı, yerimize dönerken de pişkin pişkin "Maç kaç kaç?" diye sormuştu.

Vay be bu maçları canlı izleyenler, dinleyenler olarak gerçekten dinazor olduk.

Manisa Soma'da oturuyoruz o zaman. Maç canlı gözümün önünde. Maç bitiminde TIR ın arkasında gezdiğimi hatırlıyorum. Sarı kırmızı, alnımıza Rambo gibi bağladığız kuşağım vardı. Sonra babama kızmıştım neden bayrağım yok diye. O da almıştı

Renkdas acaba eskiden hersey cok güzelmis diyoruz ya bunun sebebi acaba cocukluga duyulan özlemden mi kaynaklanıyor yoksa harbidende öylemiydi:)

Yok yahu harbiden de öyleydi. Eski jenerasyondan istediğine sorabilirsin.

Tamam şimdi teknoloji çok gelişti farklı imkanlar da doğdu ama bir çok şeyi de bitirdi.

Geri
Üst Alt