Forum Dinozorları

Cevap: Forum Dinazorları

Rıza kız bisikletine mi biniyodun yaw :D

Reis aynı böyleydi kırmızı. Babam yazın almıştı. Ama kışın apartmanın ışıklığına saklamışlar ders çalışmam için, bana sattık dediler. Çok üzülmüştüm. Annem gündüz uykusu uyumamı hep isterdi. Yatak odalarına yatırırdı beni. Bir gün uyumadım, ışıklığa bir baktım bisiklet orada.:)

Sonra o paramparça oldu. Babam bir dahaki yaz toplattı onu. Yeniden boyattı. Yepyeni olmuştu ama çalındı.

Arkadaşımla kaleden kaleye oynamak için hastanenin arkasındaki toprak sahaya gittik. Arkadaşımın annesi hemşireydi. Bisikletleri hastanenin girişine bıraktık. Görevliye de tembih ettik. Bi geldik arkadaşın bisiklet var benim yok. Ulan kahrolmuştum, hüngür hüngür ağlamıştım:)

Sölesem inanmazsın hala bende amiga emülatör yüklü oynuyorum amiga oyunlarını ara sıra :)

Hahah doğrudur bilirim o sevdayı.

Ben de Amiga'yı saklayayım demiştim yeğenlere falan oynarlar da atari görsünler diye :D ama kısmet olmadı taşınırken mefta oldu. :)

Bilmiyorumda pedalı geri mi çeviriyordun öyle birşey galiba zaten onu yapana kadar öndeki teyzeleri bododslama giriyordun.

Arkadaşımda vardı. Ulan ne kaydırırdım arkasını be.

Kontralar feci kayıyordu. Arkaya bi yükleniyosun vvvvvvvvvvıvııııvıvıvıv (seslendirme feci)

Sokaklarda taştan kale yapar top oynardık yahu, şimdi bütün sokaklar park etmiş otomobiller ile dolu, şimdiki çocuklar çok şanssız.

Dinazorların nesli tükenmemişmiydi? Diye saçma bir espriyile konuya giriş yapıyorum.

Forumda nekadar çok dinazor varmış espirisiyle çıkıyorum.

Hadi iyi akşamlar. :)

Biz kücükken kaleden kaleye oynardık,Hatta Dünya kupası diye bir oyun uydurmustum.Penaltı cekerek elemeli maclar yapardık aramızda:)

[video=youtube;XAYhNHhxN0A]https://www.youtube.com/watch?v=XAYhNHhxN0A[/video]

bide mcgayver vardı adama tornavida çekiç kablo mablo vs ver yunanistanı fethetsin öyle değerli bir abimizdi :D

[video=youtube;HaQvBbzslJE]https://www.youtube.com/watch?v=HaQvBbzslJE[/video]

Biz kücükken kaleden kaleye oynardık,Hatta Dünya kupası diye bir oyun uydurmustum.Penaltı cekerek elemeli maclar yapardık aramızda:)

Of ya var ya hala istiyorum oynamak. Bir gün bir arkadaşı alıcam, halı sahayı kiralıcam sadece kaleden kaleye oynamak için. Ama kaleler biraz ufak olacak

Beyler Kontralar pinokyo degil Balkan

balkan_67179.jpg

Sokaklarda taştan kale yapar top oynardık yahu, şimdi bütün sokaklar park etmiş otomobiller ile dolu, şimdiki çocuklar çok şanssız.

Bizde dükkan kepenklerini kale yapıyorduk.Arabalar park etmesin diye adamlara saatlerce dil döküyorduk.

Park edenlerin gece lastiklerini indiriyorduk.

[video=youtube;SjJwqDa1QVI]https://www.youtube.com/watch?v=SjJwqDa1QVI[/video]

Hadi diskoya akıyoruz beyler.

Biz evde sandalyeleri kale niyetine kullanıp,çorapları tenis topuna benzetip maç yapardık be :)

Geri
Üst Alt