Forum Dinozorları

Cevap: Forum Dinazorları

pepsi.jpg

COCA-COLA-1-lt-YABANCI-SISE__40014537_0.jpg

Benim çocuklugumda bunlar böyle cam şişedeydi yaw yaşı yetenler hatırlıyacaktır kase yogurt diye bişey yoktu bakkallarda market denen şey zaten yoktu henüz mahallelerde yogurtcular vardı en kötü bilenin annesi evde yapardı yogurdu :)

[video=youtube;ljXtulZutvs]https://www.youtube.com/watch?v=ljXtulZutvs[/video]

:D banu ne çirkindi ya

geceleri kırmızı nokta kusagında emanulla ve afrodizyak seyrederdim ahahah :D

kola kutusunu ezip maç yapardık okulda zımba , simit oynardık :D

ah ulan power rangers.. senin için az annemden "kalk hadi ders çalış, yarın yazılın var" azarı işitmedim

veya "bütün paranı yine bu kartlara mı verdin" azarı

power rangers ve futbolcu kartlarıyla bakkalı az zengin etmedik :) o kadar çok alıyodum ki adam en sonunda 1 2 tane de hediye veriyodu :D

Benim çocuklugumda bunlar böyle cam şişedeydi yaw yaşı yetenler hatırlıyacaktır kase yogurt diye bişey yoktu bakkallarda market denen şey zaten yoktu henüz mahallelerde yogurtcular vardı en kötü bilenin annesi evde yapardı yogurdu :)

Bu cam şişeleri Migros bir süreliğine satıyor tekrar nostalji serisi olarak. Bundan almadım da, Cola'nın 1890'larda 1915'te, 1950'te kullandığı şişelerden set yapmışlar onu aldım, saklamalık :)

Hayır yanlışın var. Balki Bartokomuş değil, Balki Bartolomus renkdash

Bu bahsettiğinizi ben yarım yamalak hatırlıyorum. Pantalon askısı giyen bir tip mi vardı? Ba-ba-balki diye bir laf hatırlıyorum onun taklidini yapıyordum küçükken ama neydi ne değildi bilmiyorum :)

Abovvv

kuzen larye gelmişiz :)

Cümleten günaydın bak ben bunu unutmuştum. İyi oldu hatırldığım eski bölümler bulunup izlenir.

Rocky 1 - 1979 da çekilmiş. Bunu ben 10 sene önce falan öğrendim. Acayip şaşırmıştım. Biz Rocky 1 i kaç senesinde izledik. O zaman sıkıyönetimin olduğu zamanlardı sanırım.

87 civarı olmalı. Grease 78 çekimi ama ben mahalledeki abilerin John Travolta kızların Olivia Newton John gibi gezdikleri zamanı hatırlıyoum. Oda geç gelmişti. Birde Lee Cooper vardıki kızlara uwak uwak Lee Cooper derlerdi :D İçler acısı bir durum :)

Rocky 1 - 1979 da çekilmiş. Bunu ben 10 sene önce falan öğrendim. Acayip şaşırmıştım. Biz Rocky 1 i kaç senesinde izledik. O zaman sıkıyönetimin olduğu zamanlardı sanırım.

87 civarı olmalı. Grease 78 çekimi ama ben mahalledeki abilerin John Travolta kızların Olivia Newton John gibi gezdikleri zamanı hatırlıyoum. Oda geç gelmişti. Birde Lee Cooper vardıki kızlara uwak uwak Lee Cooper derlerdi :D İçler acısı bir durum :)

Abim saçlarımı John Travolta gibi tarardı :)

Racky 1 harbiden 1979 da değil 1976 da çekilmiş.

Rocky - Wikipedia, the free encyclopedia

Geri
Üst Alt