Forum Dinozorları

Cevap: Forum Dinazorları

87 civarı olmalı. Grease 78 çekimi ama ben mahalledeki abilerin John Travolta kızların Olivia Newton John gibi gezdikleri zamanı hatırlıyoum. Oda geç gelmişti. Birde Lee Cooper vardıki kızlara uwak uwak Lee Cooper derlerdi :D İçler acısı bir durum :)

İşte bende 1987 falan dedim hep ama 1980 de darbe oldu ya. 3-5 sene sıkıyönetim falan oldu. O ara saçma saçma kararlar alınmış. O nedenle biz geç izlemişsizdir

[video=youtube;MUSGIKiftI4]https://www.youtube.com/watch?v=MUSGIKiftI4[/video]

:asd:

Esas çocukluğumun filmi Tango ve Cash di. bir arkadaşım vardı. o biraz sarıya kaçıyordu. O Cash olurdu bende kara yağız olaraktan Tango :)

ilk hatırladığım yerel seçim 83 tü galiba. Turgut Özal başbakan olmuştu. Sonra birde Evet Hayır referandumları vardı. Sonraki seçimi daha iyi hatırlıyorum Özal yine seçilmişti ama Rahmetli Erdal İnönü ile çok çekişmişlerdi. Sonra Özalın vefat haberini aldığımda sanki Galatasarayın maçını izliyordum tv de maçı yarımmı bırakmışlardı. birşey olmuştu. 92 93 filan olmalı.

Kenan Evren Cumhurbaşkanıydı. Sonra Özal oldu.

zeki murenin oldugu gunu hatirladim ben de, galiba bursayla oynuyoduk sene 96 97 miydi neydi, devre arasinda show tvde spor haberleri vardi galiba orda spiker bu arada zeki muren demin oldu gibi bisey demisti

salliyor da olabilirim ama boyleydi heral

sonra da baskasi oldu SON

Zeki Müren, Adile Naşit, Hulisi Kentmen pos bıyıklı tonton ihtiyar, Sadri Alışık, Daha yakın zamanda kaybettiklerimiz Barış Manço, Kemal Sunal. (Rahmetli olmadan önce rivayetler dolaşırdı Kemal Sunal ölmüş o yüzden bukadar çok filmi yayınlanıyor diye. Ne diye saklayacaklarsa halktan. Netekim saklamadılarda) Anılması gerekenleride bir analım. Eskilerden bir Kel Mahmutumuz(Münir Özkul) yaşıyor. İlk etapta aklıma gelenler bunlar.

zeki murenin oldugu gunu hatirladim ben de, galiba bursayla oynuyoduk sene 96 97 miydi neydi, devre arasinda show tvde spor haberleri vardi galiba orda spiker bu arada zeki muren demin oldu gibi bisey demisti

salliyor da olabilirim ama boyleydi heral

Sonra Süleyman demirel,Necdet sezer ve Abdullah gül.:)

yadigar ejder'i unutmamali

Galatasaray-N. Xamax ın 5-0 lık rövanş maçını radyodan canlı dinleyişimde aldığım zevki, bugün hd kalitesinde izlediğim lig maçlarına değişmem..

Çin çin çin çin , çin çin çin çin eyy gidi çocukluk günleri:lol:

Donarak ölmüştü yeşilçamın emekçilerindendir. Birde Sami Hazinses çok hazinliydi bir kaç defa istiklalde görmüşlüğüm vardı kendisini.

Donarak ölmesinin rivayet olduğundan da bahsedilir. Gerçi ölümü hakkında net bilginin olmaması daha dramatik sanki.

Geri
Üst Alt