Forum Dinozorları

Cevap: Forum Dinazorları

motor yarışıda çok zevkliydi olsada oynasak :)

engelleri kendin felan ayaralma modu vardı 2 kişilik hele manyak bişedi

excitebike.png

bi de snowbros tabi ki

arkadaşla bitirmiştik prensesi kurtarmıştık

3048.jpg

Fazla hız yapınca motor bagrıyordu:)

Mortal Kombat,Tekken3 Street Fighter ve King Of Fighter'ın yanından bile geçemez:)

engelleri kendin felan ayaralma modu vardı 2 kişilik hele manyak bişedi

excitebike.png

bi de snowbros tabi ki

3048.jpg

evet ya snow bros mükemmeldi. Kırmızı iksiri buldunmu seviniyordun. birde bunun kardeşi vardı tumbelpop diye

Worms Armegeddon,World Cup 98(bizim neslin ilk oyunu çoğunlukla) ,Fifa 99( tek kelime efsane) , Age Of Empires , Diablo 1&2

bunlar unutulmaz oyunlardı 90'ların sonuna damgasını vuran.

höyt tarihi oyunlar istiyorsanız ilk sayfalara bakın. birde onlara ek olarak bolder dash i ekleyebilirim. Babamın gece yarısı sabahlara kadar oynadığı oyun :)

bi de snowbros tabi ki

3048.jpg

Eski oyunlarda da hep prenses kurtarıyordun arkadaş...Prenseslerin neslini tükettiler.

Tekrarlıyorum arkadaşlar eğer eski oyunları oynamak istiyorsanız ben size atarım.Yanlış anlaşılmasın herhangi bir kazancım felan yoktur.Maksat paylaşım olsun:)

Tekrarlıyorum arkadaşlar eğer eski oyunları oynamak istiyorsanız ben size atarım.Yanlış anlaşılmasın herhangi bir kazancım felan yoktur.Maksat paylaşım olsun:)

halit bana gönderebilirsin..

ateri salonundan çıkmazdım bu oyun yüzünden , hırs yapıp sonunda tek jetonla oyunu bitirmiştim , oyunun ortalarından sonra etrafım kalabalıklaşmıştı , bitirdiğimde etrafıma baktım tüm makinalar, boş oynayan yok, herkes beni alkışlıyor :D

ne gururlanmıştım o gün :D

Yanlız ateri oyunları içinde en leşi Toki oyunudur.Hayatımda bu kadar zor ve bunaltıcı bir oyun görmedim.

Şu jeton işinde ne para varmış geçmişte şimdi daha iyi anlıyorum. Altına yatırım yapacağına,jetona yapacakmışsın halbuki...

ateri salonundan çıkmazdım bu oyun yüzünden , hırs yapıp sonunda tek jetonla oyunu bitirmiştim , oyunun ortalarından sonra etrafım kalabalıklaşmıştı , bitirdiğimde etrafıma baktım tüm makinalar, boş oynayan yok, herkes beni alkışlıyor :D

şu rekor bölümüne kendi adının 3 harfini yazman bile gurur veriyordu zaten. ama street fighter 2 de rekoru kırınca SYT yazıyordun 99 kredi veriyordu sana :)

Demek ayaklarının yerden kesildiği gün o gündü :D Bende diyorum bu adam niye bir türlü yere inmiyor :D

Yahu nasıl oyun bitiriyordunuz,rekor kırıyordunuz arkadaş ? Ben oyun özürlüydüm sanırım, jeton manyağı yapmıştım makineleri :P

Yahu nasıl oyun bitiriyordunuz,rekor kırıyordunuz arkadaş ? Ben oyun özürlüydüm sanırım, jeton manyağı yapmıştım makineleri :P

Ayberk rekor kırmanın sebebi oyunu çok iyi oynamak değil aslında, üç kuruş harçlığı hiç etmemek için ayrı bir motivasyonla yükleniyor insan :D

Yiğit'in rekoruna itinayla çamur atılır :D

Geri
Üst Alt