Forum Dinozorları

Cevap: Forum Dinazorları

Abi soru sordun mu biraz karıştıracaksın mesela soru;

Shape of my Heart şarkısı soundtrack'inde yer alan filmin başrol oyuncusu ile, müziklerini Yann Tiersen'in yaptığı, Jean Pierre Jeunet'in yönettiği meşhur bir Fransız filminin başrol oyuncusu, geçtiğimiz yıllarda bir Hollywood filminde bir araya geldi. (ipucu: ikisi aynı milletten)

İkisinin bir araya geldiği bu filmin başrol oyuncusu kimdi?

hatta soruyu uzatıp bu oyuncunun 1994'de Oscar aldığı filmi de sorabilirim :D

Tom Hanks

Lorenzo'nun yağı...

Paso Kanal D bunu veriyordu...

İlk açıldığında Jackie CHAN filimlerine doymuştuk Kanal D...:)

Görüldüğü gibi yaşlılık zor iş beyler adamlar film ismi sormaya geçmişler. Neden böyle bişeye başlandı kimse hatırlamıyor, yaşlılık.

Ayberk bildi :D

Tam çözüm veriyorum;

İlk film Leon, (Kamil abinin sorduğu film ayrıca, küçük kız dediği de bildiğiniz Natalie Portman), oyuncusu Jean Reno.

İkinci film Amelie, oyuncusu Audrey Tautou.

İkisinin beraber oynadığı Hollywood filmi, Da Vinci Code.

Oradaki başrol oyuncusu, Tom Hanks.

94'te Oscar aldığı filmi Forrest Gump.

iyi akşamlar millet.

Tam çözüm veriyorum;

İlk film Leon, (Kamil abinin sorduğu film ayrıca, küçük kız dediği de bildiğiniz Natalie Portman), oyuncusu Jean Reno.

Forrest Gump çok ekstra olmuş :D

Oraya kadar çıkarmıştım,fakat Forrest Gump ipucusunu okuyunca gizem kalmadığı için kendimi bilmiş kabul etmiyorum : ))

Amelie filmdeki erkek oyuncudan gittim hasbin faktör orda patladık :D

Tam çözüm veriyorum;

Mathieu Kassovitz bu adamı arayıp durdum nerde kiminle oynamış diye :D Evet bencede o filmde erkek oyuncu yok aslında ama ben sorundan nedense öyle bir sonuç çıkarttım :)

Erkek oyuncu yok ki o filmde başrol sayılabilecek :o

Dominique bilmem ne var, Jeunet'in has adamı, annem akrabasıdır kesin demişti. Kayıp Nişanli, Delicatessen tüm filmlerinde var adam.

Bu arada aklıma geldi, Candy falan dedik ya ağır dram için karardı diye :) İçinizin maksimum derece kararmasını istiyorsanız işte ilacı;

16144%5B13%5D.jpg

Gerçekten kısa bir film, izleyin gelin bence :)

Herkese iyi akşmalar bu kültür hareketleri çok güzel oldu kanımca. to be continued ... :)

Bu konuyu da güzel yön değiştirttik ama olsun güzel oldu :D

Nuri Bilge ceylan ın mıydı

son vizyon film

Anadolu da Zaman

onu nasıl izleyebilirim??

Bu arada aklıma geldi, Candy falan dedik ya ağır dram için karardı diye :) İçinizin maksimum derece kararmasını istiyorsanız işte ilacı;

16144%5B13%5D.jpg

Gerçekten kısa bir film, izleyin gelin bence :)

Krzysztof Kieslowski 'yi görünce ...

Ben de Trois Couleurs üçlemesini(Üç Renk : Mavi,Beyaz,Kırmızı) şiddetle tavsiye ederim...

blue-white-red.jpg

Bir de Kanal 6'da SüperMarket diye bir yarışma vardı.. Alışveriş arabasını alıp, süpermarketin içinde kısa sürede en pahalı ürünleri toplamak esastı.. Migros sponsorluğunda yapılıyordu yanılmıyorsam, çünkü yarışmanın maskotu bir kanguruydu.. Yarışmanın şarkısı da "Koşun, koşun acele edin, oldukça alın beklemeyin, zamanla yarışın gecikmeyin, Süüüper maarkett" :)

Kanal 6 deyince Ahmet Uğurlu'nun Dayday dizisi geliyor aklıma...

En çok Beyaz'ı severim, Kırmızı'nın sonu da süperdir.

Aynen.. :) Beyaz bir de en anlaşılır olanı. 2 insan üzerinden kapitalizm-sosyalizm savaşını müthiş işlemiş,araya mizah koymuş...Filmin başında olanları, sonunda olanlarla eşitleyerek temayı da bulmuş.

Kırmızı'yı 2. izleyişimde anladım ayıptır söylemesi..Kafamı tam verememiş olmam da etken olabilir ama çözümlemesi zor bir film.

Bir de bu üçleme kesinlikle orjinal dilinde altyazılı izlenmeli. Dublajda dokusunu kaybediyor bana göre...

Geri
Üst Alt