Forum Dinozorları

Cevap: Forum Dinazorları

Pek kişi hatırlamaz o kadar eski değil ama gündem olmadı. Tele Vole çok popüler olunca star tv çakmasını yapmıştı adı da Süper Frikik'ti.

Kumdanda ile vole atamayacağınız program süppper frikik..süpppper. diye saçma bir girişi vardı.

Sen bunu nerden hatırladın :) Çok küçük olman lazım Emrem.

[video]https://www.timsah.com/Iner-misin-Cikar-misin-Safak-Sezer-Nostalji/ZTVrTvJvnio[/video]

Safak gibi birkac ünlü daha bu yarısma sayesinde üne kavusmustu:)Yarısmanın sunucusu Boran Kaya trafik kazasında ölmüstü:(

İntenette arastırdım,Anama sordum, yine de cevabı bulamadım:D

Abi sorular cok mu zor,yoksa ben mi hicbirseyden cakmıyorum:asd:

Annene niye soruyorsun kardeşim. Pembe dizi demedimki onlar yalan rüzgarını cesur ve güzeli bilirler. Çok zor değil hem soru osun diye sormamıştım hatırlıyormusun diye merak ettim ;)

İntenette arastırdım,Anama sordum, yine de cevabı bulamadım:D

Abi sorular cok mu zor,yoksa ben mi hicbirseyden cakmıyorum:asd:

Annene niye soruyorsun kardeşim. Pembe dizi demedimki onlar yalan rüzgarını cesur ve güzeli bilirler. Çok zor değil hem soru osun diye sormamıştım hatırlıyormusun diye merak ettim ;)

Yok abi,sen annemi bilmezsin TV deki herseyi bilir,Polisiye dizisi oldugunu bildi ama adını cıkaramadı:)

Hatırlayamadım,Aramızdaki yas farkından dolayı senin bildigin dizileri bilmekte zorlanıyorum:)

Zaten ilkokul ortaokul 10 luk not sistemi bunları yaşamamış olanlar bu başlıkta takılmasın yaw :)

diziler filmler bilgisayar oyunları önemli değil o kadar benim için hepsi youtube da var sağdan soldan anlatılanlarla yaşamış gibi oluyorsun zaten :)

Zaten ilkokul ortaokul 10 luk not sistemi bunları yaşamamış olanlar bu başlıkta takılmasın yaw :)

diziler filmler bilgisayar oyunları önemli değil o kadar benim için hepsi youtube da var sağdan soldan anlatılanlarla yaşamış gibi oluyorsun zaten :)

Ben kacar o zaman:(

:D

Geri
Üst Alt