Forum Dinozorları

Cevap: Forum Dinazorları

Kaçmasın kimse yahu. Adam kendini bizim nesle ait hissediyor bırak takılsın Şafak. Kendi kuşağınıda kaçırmasın rabi :)

Hakkaten sen siyah önlüğün ne olduğunu bilirmisin Emre? Beyaz yaka siyah önlük beslenme çantası hey gidi günler hey. Olsun bilmeselerde büyüklerinden öğreniyorlar işte ;)

Yaw o zaman forum dinazorları değilde nostalji köşesi diyelim şimdi siyah önlük giymemiş adamlara dinazor diyemıyorum ben :)

Hadi ben kacar, Allah nasip ederse sonra yine ugrarım:)

l-ayrton-senna-be53c4d8.jpg

sanırım bugün 30 yaş civarına formulayı sevdiren adamdır.

Alesinin üstüne adam tanımam, onun büyüklüğü ne şampiyonluk .... :D

Yaw o zaman forum dinazorları değilde nostalji köşesi diyelim şimdi siyah önlük giymemiş adamlara dinazor diyemıyorum ben :)

"Siyah dışında önlük mü oldu ki?" diyerek tartışmalara son noktayı koyayım ben. :D

Okadar değil renktaş Abdullah abiye haksızlık yapma yaşı daha 4 le başlamıyor. Yani şimdilik :D Hoş bizim çocukluğumuzda bile yılbaşı gecesi dansöz geyiği vardı. O biraz daha fazla yaşamış olabilir bunu.

Adam torun torba sahibi 38 yaşında adam olsun o kadar :D

yılbaşı gecesi dansöz bekliyen nesil :)

Okadar değil renktaş Abdullah abiye haksızlık yapma yaşı daha 4 le başlamıyor. Yani şimdilik :D Hoş bizim çocukluğumuzda bile yılbaşı gecesi dansöz geyiği vardı. O biraz daha fazla yaşamış olabilir bunu.

Mahir geçen ay 20 gün kadar giremedim foruma Soner abiyi görmüyorum o zamandan beri o olsaydı bu başlık daha neşeli olurdu bir bilgin haberin varmı Soner abi nerdedir neden girmiyor ters giden bir şey yoktur umarım

Şafak 1 haftayı geçiyor kendisine PM mesaj attım. Herşey yolunda iyiyim. Denk gelemiyoruz filan yazdı. Soner abiyi bende özlemedim desem yalan olur. Buraya renk katardı.

Mahir geçen ay 20 gün kadar giremedim foruma Soner abiyi görmüyorum o zamandan beri o olsaydı bu başlık daha neşeli olurdu bir bilgin haberin varmı Soner abi nerdedir neden girmiyor ters giden bir şey yoktur umarım

Nasılsınız Forumumun dinazorları :) kusura bakmayın bugün acaip bir yoğunluk var. yoksa bu güzel muhabbeti hayatta kaçırmazdım.

Geri
Üst Alt