Forum Dinozorları

Cevap: Forum Dinazorları

Dinozor doğrusu.

Hakeem Olajuwon

images

Renktaş fonun üzerinde imza var

:)

ne iş ne zaman imzalattın Hakeem e :)

Bu sabah bu konuya girecektim Sağolsun GSC uzun süre erişilmezdi. Vazcaydım ;)

[video=youtube;i09KiDZLTC4]https://www.youtube.com/watch?v=i09KiDZLTC4[/video]

eni vici vokki dıp tıs dıp tıs eni veci vokki :D

Batman ın 90 lı yıllardaki bir atari oyunundan kesit.Sabahlara kadar durmadan bu oyunu oynardım:)

Bilen var mı;)

[video=youtube;gVFirE-qRnw]https://www.youtube.com/watch?v=gVFirE-qRnw[/video]

carpim-tablosu.gif

hep iyi şeyleri paylaşmışız birazda kabuslarımızı paylaşalım :)

Ben çok severdim. Hala 2-3 basamakları anında çarpabiliyorum. Hastalık oldu harbiden. Kafamda devamlı çarpım tablosu var :)

Her defterin arkasında vardı. Öğrencilerin defter kaplama sebebiydi. Şimdiki bebelerde kitaplarını defterlerini kaplıyormu acaba? Benim öyle huylarım yoktu tabi. Benim kitaplarım genelde hiç açılmazdı, seneyide genelde tek defterle geçirirdim.

carpim-tablosu.gif

hep iyi şeyleri paylaşmışız birazda kabuslarımızı paylaşalım :)

Her defterin arkasında vardı. Öğrencilerin defter kaplama sebebiydi. Şimdiki bebelerde kitaplarını defterlerini kaplıyormu acaba? Benim öyle huylarım yoktu tabi. Benim kitaplarım genelde hiç açılmazdı, seneyide genelde tek defterle geçirirdim.

Defter kabı var ama direk takılan hazır şeyler bizim gibi al kes biç devirleri bitmiş çarpım tablosuda yok sanırım benim gözüme çarpmadı en azından :)

Benim defterlerimi annem kaplardı.

Ben hiç beceremezdim.Genelde kitabın kapağını da görebileyim diye şeffaf kap alırdık.

Ataç vardı len birde. defterlerin sayfaları düzgün olsun diye. Onu kullanınca sürekli sayfaların altları buruşur birşey olurdu.

Geri
Üst Alt