Forum Dinozorları

Cevap: Forum Dinazorları

Biraz da ligimizde ki diğer futbolcuları hortlatalım.. Benim şimdilik aklıma gelen kır saçlarıyla Kurthan, Zeytinburnusporun efsanevi forveti Kemal Yıldırım, Karabüksporun efsanevi forveti Erdoğan, Erzurumspordan Trabzona giden Aleksander Loebe, Sarıyerin sağ beki Ersel, gezmediği takım kalmayan Aygün vs..

Fenerli Müjdat derim başka bir şey demem :D

şaka bir yana bir aralar (yanılmıyorsam 94-95 sezonu) Zeytiburnuspor'da Mamadou Diallo diye bir adam vardı. Arkadaş o nasıl bir futbolcuydu , vasatın üzerinde teknik , vasatın üzerinde bitiricilik , fazlasıyla yırtıcı ve inanılmaz hızlı bir adamdı, kim bilir şimdi nerelerde neler yapıyor.

şaka bir yana bir aralar (yanılmıyorsam 94-95 sezonu) Zeytiburnuspor'da Mamadou Diallo diye bir adam vardı. Arkadaş o nasıl bir futbolcuydu , vasatın üzerinde teknik , vasatın üzerinde bitiricilik , fazlasıyla yırtıcı ve inanılmaz hızlı bir adamdı, kim bilir şimdi nerelerde neler yapıyor.

Kona'yı da hatırlarsın sen :D Leblebi gibi gol atardı kereta. Cavcav'ın Afrika seferlerinin ilk dalgası. Yanılmıyorsam, Moşe ve Kuşe'de adamın yanında bonus olarak gelmişlerdi :D

Müjdat'ın tipi de tam 80'lerde oynayan, şahin marka araba kullanan,ultra namuslu Türk oyuncular gibi.Hep bu tip adamlara benzetmişimdir onu. Adamda futbolcu tipi sıfırdı. :)

Kona'yı da hatırlarsın sen :D Leblebi gibi gol atardı kereta. Cavcav'ın Afrika seferlerinin ilk dalgası. Yanılmıyorsam, Moşe ve Kuşe'de adamın yanında bonus olarak gelmişlerdi :D

hiç unutmam aklıma geldikçede gülerim , gazetelerden birinde (güneş gazetesi olabilir ) vardı :D

yarın kuşe kağıda baskılı , kona, moşe , kuşe posteri tüm okuyucularımıza hediyemiz diye :D

Onlar Müjdat' tan bayağı bir sonraydı sanırım.

Moşe tutmuştu da Kuşe tutmamıştı sanırım. Hatta o kadar popülerlerdi ki, Gülşen Abi dizisinde Haluk Bilginer yerde 2 böcek görünce korkan annesini sakinleştirmek için "Moşe ile Kona'ymiş ziyarete gelmişler" falan demişti. Tabii benzetme iyi niyetliydi heralde,espri namına :)

Bizdede Türk demeye bin şahit iki sarışın savunmacı vardı. İsmail ve Semih. Bir tek bıyıklar Türk işiydi. Yoksa Almanya' dan futbolcu getirmişiz gibiydi adamlar.

Bu arada Galatasaray' ımıza geliş geçmiş en iyi forvetlerden biriside Roman Kosecki' dir. Bende mahalle arası maçlarda hep Kosecki olurdum :)

Bizdede Türk demeye bin şahit iki sarışın savunmacı vardı. İsmail ve Semih. Bir tek bıyıklar Türk işiydi. Yoksa Almanya' dan futbolcu getirmişiz gibiydi adamlar.

Cüneyt'te onlara hafiften ayak uyduruyordu :D Ahengi Erhan bozuyordu :D

Bu arada Galatasaray' ımıza geliş geçmiş en iyi forvetlerden biriside Roman Kosecki' dir. Bende mahalle arası maçlarda hep Kosecki olurdum :)

Ben de Prekazi..:)

Onun gibi solaktım ve sert vuruyordum. Bant takmayı ve çorapları aşağı indirmeyi de ihmal etmezdim.:)

Cüneyt'te onlara hafiften ayak uyduruyordu :D Ahengi Erhan bozuyordu :D

Doğru söylüyorsun Erhan bozuyordu bir tek defanstaki Alman havasını. İşin ilginci ise Almanya' dan gelen tek isimin Erhan olması değil mi?

Doğru söylüyorsun Erhan bozuyordu bir tek defanstaki Alman havasını. İşin ilginci ise Almanya' dan gelen tek isimin Erhan olması değil mi?

Düşününce bu ne yaman çelişki dedirtecek bir durum :D O dönemleri düşününce Mami'de geldi aklıma :D O nu da unutmak olmaz :)

Falko Götz olmaktan iyidir :)

Bir gün televizyonda beşiktaş Galatasaray maçı izliyoruz. Malum ozamanlar maçlar şifresiz kanaldan veriliyor. Ercan Taner top Rahim' de dedi. Annem birden o nasıl isim koymuşar adama diye bize televizyonu kapattırmaya çalıştı :) Anne dedim Allah' ın isimlerinden birisi değil mi? Niye hemen başka yere çekiyorsun? Annemin nasıl utandığını anlatamam :)

Paylaşayım istedim :)

Geri
Üst Alt