Forum Dinozorları

Cevap: Forum Dinazorları

Dönemin çocuklarının çeşitli suç aletleri :

1- Tek amaçlı mantar tabancası

plastik-mantar-tabancasi.jpg

Mermiler

40264_20101030012458.jpg

2 - Duvara sürtünce mahalleyi yerinden kaldıracak kadar güçlü çıtır pıtırlar :

1169039BACC84F9EB598CB20C60DAA00.jpg

3- Dereye götürüp atmış gibi algı uyandıran süper su tabancası :

40262_20101030005008.jpg

4- Roketler :

GizemHavaiFisek_-_Kiz_Kaciran.jpg

5- Son model sapan :

3dc8z.jpg

İyi gözümüzü falan kaybetmedik. Körfez Savaşı'nı evde sinema izler gibi izleyen bir dönemin çocuklarına da anca bu tür şeyler zevk verirdi herhal :D

TRT Anadolu diye bir kanalda Gülşen Abi vardı,şöyle bir nostalji yaptım. Gösteriyorlarsa düzenli olarak seyrederim ben. ;)

1169039BACC84F9EB598CB20C60DAA00.jpg

Şunlardan ne kadar alırdık yahu hey gidi günler :D yandıktan sonraki kokusunuda çok severdim ilginç :D

1-2 ve 5'i bende fazlasıyla kullandım. :D Zaten mantar tabancasını en son benim çoçukluğumda gördüm.

Hahaha çıtırpıtırlar ve mantarlar süperdi. Kız erkek karışık gündüz vakti sağdan soldan sürekli çıtır pıtır ve mantar sesleri gelirdi.

Mantar tabancaları yüzünden zaten kulağı çınlamayan çocuk kalmamıştı :D

Birde böyle manuel patlayıcılar vardı. Şişenin içine kireç yada karpit atarak su ilavesinin ardından buuuuummmm! :D

Onlar baya yeni yahu :) Gerçi Uğur Bulut sağolsun, Şuayip'i görünce aklıma Yasemin Yalçın'dan önce o geliyor.

Ben dinazor falan sayılmam ama mantar tabancalarını görünce benim çocukluğumda yaptığımız boncuk tabancası savaşları aklıma geldi.

Ulan bildiğin ordu gibi 20-30 kişi evlerin pencerelerinde,bahçede falan çatışıyorduk.Boncuklar vızır vızır havada uçuşuyordu :D Nasıl bi piskopatlıktır,Allahtan kimsenin gözüne falan bişey olmamıştı :D

Guzel baslik, tam benlik.

Bruce Willis'i Die Hard filmlerinden degil, Mavi Ay dizisinden tanidiysaniz ilk, siz de bir dinazorsunuz. :tiphat:

[video=youtube;3QTVtAsVrEg]https://www.youtube.com/watch?v=3QTVtAsVrEg[/video]

Birde su Turkiye icin calisiyorum turkiye icin uretiyorum diye bir reklam vardi onu bulamadim ben

Birde su Turkiye icin calisiyorum turkiye icin uretiyorum diye bir reklam vardi onu bulamadim ben

Sen bunu söyleyince benimde aklıma yerli malı haftası geldi. Okula sebze meyve götürürdük yerli malı haftasında :) Tabi ozamanlar yerli malı bir tek tarım ürünleri olduğundandı sanırım bu olay :)

Levent neredesin be kardeşim? Rıza ile Alemdar reis içeride, Mahir bir var bir yok, e birde sen kayboldun...Olmuyor ama böyle...:D

Levent neredesin be kardeşim? Rıza ile Alemdar reis içeride, Mahir bir var bir yok, e birde sen kayboldun...Olmuyor ama böyle...:D

Abi işi de şehiri de değiştirdim o yüzden fazla giremez oldum bu aralar. İlerleyen günlerde açığı kapatacağım inşallah :)

1992-93 Serie A Round 5 - YouTube

İtalya Serie A özetlerini veren bir program vardı TRT'de. Bir müzik eşliğinde gösterirdi maçları. İşte o günlerden kalan bir program. Bunu hatırlayan harbi dinazordur :)

Geri
Üst Alt