Forum Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Göktuğ Demirbağ

10 Numara!
efe karayel kardeş yazmış normal üyelere kapalı yerde karı kız küfür serbest biz avraamm(1 m fazla yazdık diye ceza yiyoruz). benim yeni haberim oldu bu burdaki tüm üyelere saygısızlıktır. üyeliğimin silinmesini istiyorum kim ilgileniyorsa bu konuyla benim üyeliğimi iptal edin

gün heyecan verici bi hal almaya başlıyor :077:

edit. o çocuk eski bir olayı bahsetmiş artık öyle bir gizlilik olmadığını yöneticiler daha evvel açıkladı

Tebrikler, sizi "Galata Sarayı Efendileri" rütbesine getirdik.

Bu rütbeye sahip kişiler mesaj içerik kalitesiyle hayranlık uyandırması ve diğer üyelerin de bu hassasiyetimize özenerek destek vermesi suretiyle büyütülecek bir zincirdir. Sizlerden bu anlamda -varsa geçmiş hatalardan arınmanız, daha etkin ve kriterlere uygun mesajlar atmanız suretiyle- beklentilerimiz büyüktür.

Bu rütbe, forumumuzun içerik kalitesinin artmasında lokomotif görevi üstlenecek, sadece bu grup ve yöneticilerin yazabildiği (diğer üyelere salt okunur) Ali Sami Yen alt forumunda mesaj yazma hakkına sahip olacaktır. Bu forumda mesajların arasına; "+rep, , muhaaha, +1" şeklinde baltalayacak ifadeler girilmeyecek olmasının, sizler adına paylaşımı daha güzel kılacağına eminiz.

Ali Sami Yen forumuna erişim yada yetkisel sıkıntı yaşarsanız, benimle irtibat kurmaktan çekinmeyiniz.

Forumda yeterince aktif bulunduğunuz, başka üyelerle polemiğe girmediğiniz, Türkçe'miz ve dilbilgisini etkin kullanmaya özen gösterdiğiniz sürece bu rütbeniz geçerli olacaktır. Eğer bu kriterleri çeşitli sebeplerle sağlayamazsanız, bu rütbenizi geçici yada sürekli olarak geri alabileceğimizi de üzülerek belirtmek isterim.

Not:Ali Sami Yen forumundaki her hafta güncellenen "Maç Değerlendirme Konusu"nu boş bırakmamanızı umuyoruz.:)

İyi forumlar dileriz.

efe karayel kardeş yazmış normal üyelere kapalı yerde karı kız küfür serbest biz avraamm(1 m fazla yazdık diye ceza yiyoruz). benim yeni haberim oldu bu burdaki tüm üyelere saygısızlıktır. üyeliğimin silinmesini istiyorum kim ilgileniyorsa bu konuyla benim üyeliğimi iptal edin

Yazmasaydın o zaman avraamm

Üyelik iptali diye bir şey yok.

Çok eskiden vardı kapalı bir forum ancak gelen tepkiler sonrasında silindi. "GSC Yönetiminden Duyurular" konusunda duyurusu var.

N5

Efe Karayel'in bahsettiği herkes tarafından bilinen bir yer. Yani eskiden nevizade sakini rütbesi varken olan yer, kendisi de açıklayabilir bunu.

İsteyen girmez bir daha, çarpıya basıp çıkar. Bu yaptığınız şovun amacı nedir çözemedim?

Küfür iması yasak ise yapan ceza alır, anlamadığınız neresi bunu çözemiyorum.

Kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt