Forum | Tebrikler, Öneriler ve Şikayetler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Forum | Tebrikler, Öneriler ve Şikayetler

:D

Çok yakında başvurular açılacak. Ciddi anlamda istiyorsanız başvurabilirsiniz tabiki.

metin oktay lı indez süper tşk GSC

Sorunsuz (kesintiler, database hataları, yavaşlık vb.) gün geçmiyorken, bu sorunları unutmamızı sağlayan teknik ekibime (başta M.Yavuz) olmak üzere teşekkür ederim.

Not: Şom ağızlılık durumu olmasın, yıkarım ortalığı... :D

Benim ekran görüntüsü biraz bozuk gibi neden...?

Acaba Ekran ayarlarımdamı sorun var...?

Benim ekran görüntüsü biraz bozuk gibi neden...?

Acaba Ekran ayarlarımdamı sorun var...?

Bir print screen koyun (hangi browser 'ı kullandığınız bilgisini de belirterek) bakalım. Bende sorun yok.

+Ekran çözünürlüğü bilgisi lütfen (M.Y.)

Ahanda resim...

Kırmızı ile işaretlediğim bölümde iki ayrı bölüm var ama birleşik sorun çıkartıyor...

Acaba bendemi sorun yoksa forumda mı...?

Ekran çözünürlüğünü son seviye yapın, o tarz sorunlar azalıyor. Ekranınızın kalitesine göre değişebilir biraz da.

Alemdar abi,

Explorer'ı değilde, Mozilla'yı dene. Görüntü sade ve net. İE'den kaynaklanıyor problemin sanıyorum. Bende de aynısı var.

Sevgiler :)

Ahanda resim...

Kırmızı ile işaretlediğim bölümde iki ayrı bölüm var ama birleşik sorun çıkartıyor...

Acaba bendemi sorun yoksa forumda mı...?

Çözünürlükle alakalı sanırım,laptop kullanıyorsan öyle olmuş olabilir.Ben 1680x1050 şuan gayet geniş.

Explorer ile alakası yok Mozilla'da da aynı sorun yaşanır.

Çözünürlük kaynaklı bir problem.

Senin çözünürlüğün yüksektir.Mozilla'da da aynı şey oluyor istersen caps alayım şu an bende öyle :D

2560*1600px kullanıyorum. Sayfa numaraları eklenti simgelerinden bayağı bir uzakta duruyor. Sizde üst üste olduğuna göre çözünürlükten demektir :D

Bu ekran çözünürlüğünü standartlara uygun hale getiremez misiniz? Gerek iş yerinde gerek evdeki bilgisayarımda son mesajlardaki reklamlardan ötürü sıkıntı yaşıyorum. Mesaj resmen dümdüz şekilde aşağıya iniyor, şiir misali.

Bu ekran çözünürlüğünü standartlara uygun hale getiremez misiniz? Gerek iş yerinde gerek evdeki bilgisayarımda son mesajlardaki reklamlardan ötürü sıkıntı yaşıyorum. Mesaj resmen dümdüz şekilde aşağıya iniyor, şiir misali.

Esnek yapıda kullandığımız için böyle bir sıkıntı söz konusu. En verimli şekli de böyle kullanmaktır. Sabir bir ayarda tutulması durumunda; mesela 1024*768 e sabitlersek, ben ve benim gibi bu değerin 2-3 katını kullanan üyelerimizde forum ortada küçücük kalır. Daha büyük bir değere sabitlediğimizde ise düşük çözünürlük kullananlar scrollbar (kaydırma çubuğu) kullanmak zorunda kalır ki her iki taraf içinde sıkıntıdır.

Sizin bahsettiğiniz yeni mesajlarda yazıların gelip tabloların gelmemesi ise bu tarayıcı kaynaklı problemdir. Sadece sıkışma ve kaymalar çözünürlük kaynaklı olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt