Forum | Tebrikler, Öneriler ve Şikayetler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Forum | Tebrikler, Öneriler ve Şikayetler

Abi kimse anlamıyor ki, sorun orada :D

Gayet anlaşılırdı olm...

Şunun neresi anlaşılmaz...

Hüzün yokuşundan yuvarlanırken tuttuğun dal nedir...?

Bunun nesi anlaşılmaz...:o

:o

Bu arada , şu "Galatasarayı Efendileri" olarak şu mesaj yazma şeysini 30 sn'den düşürseniz hani bir ayrıcalık olsun bari :) Bence kaldırın 30 sn muhabbetini bari Efendilere :p

Bu arada genel sohbet topicte uzun bacakli kizla flirt etmek istiyorum yazdim diye beni sikayet eden olursa ceza vermeyin, bana söyleyin, editlerim.

Basketbol Federasyonun düzenlemesiyle artık bayan basketbol yerine kadın basketbol kullanılıyor.

Bayan Basketbol Takımı / Teknik Ekip Kadın Basketbol Takımı / Teknik Ekip

Beko TBL ve BBL bölümü BBL ve TKBL (Beko Basketbol Ligi Türkiye Kadın Basket Ligi) olarak düzeltilebilir mi? :)

Düzelttim Tugay, Teşekkürler.

Misbah Kurtulmuş isimli şahısın; ''Arda:" Kral için her zaman konuşuruz...'' isimli konuda yazmış olduğu mesajda, ''Burda daha 2 formanın hesabını yapan tipler Zamanın da cebinden para çıkartıp veren yok paralara oynayan Hakana laf atıyor.''

Bu mesajı kime hedef alarak söylemiştir açıklama istiyorum, yoksa cevabım ağır olacaktır.

Açıklamayı forum yönetiminden istemek yerine, Misbah 'ın kendisinden istersen daha mantıklı olacaktır.

"Dokuzuncu hafta için umudu olan var mı" ,

topiğinin silinmesini istiyorum. Bazıları bizim Galatasaray olduğumuzu unutmuş herhalde? Nedir bu rencide edici, küçük düşürücü mesajlar, topikler falan? Birileri bizimle dalga mı geçiyor?

topiğinin silinmesini istiyorum. Bazıları bizim Galatasaray olduğumuzu unutmuş herhalde? Nedir bu rencide edici, küçük düşürücü mesajlar, topikler falan? Birileri bizimle dalga mı geçiyor?

+1

+2

Başlık; "Dokuzuncu Hafta İçin Beklentileriniz Neler ?" şeklinde değiştirildi arkadaşlar. ;)

Teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt