Forum | Tebrikler, Öneriler ve Şikayetler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Forum | Tebrikler, Öneriler ve Şikayetler

Ben bir sikayette bulunmak istiyorum. Benim actigim Fenerbahce - Galatasaray mac topiginin icerigini Ender Akçay niye hep degistirmeye calisiyor ?? Bide üstüne bana uyari veriyor ?? Anlamadim vallah. Forum kurallarina göre bisey yaptigim halde uyari aliyorum.

Ben bir sikayette bulunmak istiyorum. Benim actigim Fenerbahce - Galatasaray mac topiginin icerigini Ender Akçay niye hep degistirmeye calisiyor ?? Bide üstüne bana uyari veriyor ?? Anlamadim vallah. Forum kurallarina göre bisey yaptigim halde uyari aliyorum.

Maç konuları açılırken belirli bir düzene göre göre açılıyor. O nedenle içerikte oynama yapılması doğal. Bu konuda çocuklaşıp, içeriği tekrar tekrar eski haline getirilmesi anlamsız. Uyarı yapılması da doğaldır.

Maç konuları açılırken belirli bir düzene göre göre açılıyor. O nedenle içerikte oynama yapılması doğal. Bu konuda çocuklaşıp, içeriği tekrar tekrar eski haline getirilmesi anlamsız. Uyarı yapılması da doğaldır.

Bircok mac topiginde icerikler farkli ama. Bende bircok kez mac topigi actim ama ilk defa böyle biseyi görüyorum. Kurallara görede actim ben bunu, yani yanlis bisey yapmadim.

https://www.gscimbom.com/forum/mac-...ay-4-1-galatasaray-a2-9-eylul-mac-sonucu.html

https://www.gscimbom.com/forum/mac-...ay-0-0-galatasaray-a2-3-eylul-mac-sonucu.html

https://www.gscimbom.com/forum/mac-...or-1-3-galatasaray-29-agustos-mac-sonucu.html

https://www.gscimbom.com/forum/mac-...saray-4-3-trabzonspor-18-ekim-mac-sonucu.html

https://www.gscimbom.com/forum/mac-...6-agustos-mac-sonucu-avrupaya-veda-ettik.html

O zamanlar buna dikkat edilmediği hiç dikkat edilmeyeceği anlamına gelmez. Bir düzenleme öngörülmüş, onu uygulamış. Bu kadar basit bir olay niye büyütülüyor anlamış değilim.

O zamanlar buna dikkat edilmediği hiç dikkat edilmeyeceği anlamına gelmez. Bir düzenleme öngörülmüş, onu uygulamış. Bu kadar basit bir olay niye büyütülüyor anlamış değilim.

Ben bu olayi büyütmedim. Mod arkadas büyüttü bide üstüne beni uyardi. Buna ben anlam veremedim, yanlis bisey yapsam anlarim ama ortada yanlis biseyde yok. Onun icin ben uyari almami anlamiyorum.

Haddim olmayarak GSC yönetimine bi önerim olacak.

Eğer söz sahibi bi taraftar sitesi olmak istiyorsak gündemi takip edipi güncell indexler yapılabilir Saygılarımla ;)

Şu anda herşey çok iyi :)

Maç istatistiklerinin(kim ne kadar koşmuş pas yüzdesi ıvır zıvır) olduğu ve tartışıldığı bir topic yapılabilirmi acaba? Bu istatistikler hem her zaman göz önünde olur hemde gerçek rakamlar üzerinden maçı tartışma imkanı buluruz.

Ben bu olayi büyütmedim. Mod arkadas büyüttü bide üstüne beni uyardi. Buna ben anlam veremedim, yanlis bisey yapsam anlarim ama ortada yanlis biseyde yok. Onun icin ben uyari almami anlamiyorum.

Diğer açtığın konulardaki hangi maç FB-GS maçı kadar göz önünde ?

Maç konuları açarken sabit logolarımız var. Bunları kullanıyoruz. Bir sefer düzenledim ses çıkarmadım. İki oldu, üç oldu. 4.'de uyarma ihtiyacı hissettim. Haksızda olduğumu düşünmüyorum.

İyi forumlar.

Iyı froumlar

Hayirli froumlar

Hayri Gelmiş...

Pek anlaşamasakta burada olması gerektiğini belirtmiştim...

Hayri arkadaşımıza hoşgeldin der forum yönetimine bu karardan dolayı teşekkürlerimi iletirim...

Bölmeye değil birleştirmeye yönelik olmanızı takdir ediyorum...

Benim kastım maçlarda futbolculara ait koşma orta yapma pas yüzdeleri vs gibi istatistikler yani oyunu yansıtanlar. Her maç ordan burdan bulmaya çalışıyorum e tabi bazen zaman az oluyor bulamıyorum. Forumumuzda herkesin ulaşabileceği bir yerde bu istatistikler olursa bundan böylede bilip bilmeden kimse şu az koştu vs gibi ithamlarda da bulunmaz hem ;)

Bu istatistikleri beleş bulamadık :). Geçen yıl ücretli bir üyeliğim vardı ama orada da koşma mesafeleri yoktu.

Bizde, ücretli olan bu detaylar dışında kalan şeyleri bulabileceksiniz.

9ncu hafta güncel değerleri de Galatasaray Records 'a eklenmiştir.

Uyarı değil o, bilgilendirmesini istemiştik.

Bu istatistikleri beleş bulamadık :). Geçen yıl ücretli bir üyeliğim vardı ama orada da koşma mesafeleri yoktu.

Bizde kalan şeyleri bulabileceksiniz.

Sık kullanılanlara ekledim.

Bizde, ücretli olan bu detaylar dışında kalan şeyleri bulabileceksiniz.

Bilgi için teşekkürler abi, anladığım kadarıyla ücreti sebebiyle yayınlanamıyor. Yinede Teşekkürler.

Uyarı değil o, bilgilendirmesini istemiştik.

Peki tamam.

Ben bide bir öneride bulunmak istiyorum. Forumda 4 tane tema olsa formalarimizin renklerinden olusan güzel olmazmi ?? Mesela Mercan temasi(Somon ve siyah agirlikli bir tasarim), Aslan tema(Krem ve kirmizi renk agirlikli bir tasarim), Parcali(Sari ve kirmizi agirlikli) ve bide standart(suanda kullanilan) tema. :)

Peki tamam.

Ben bide bir öneride bulunmak istiyorum. Forumda 4 tane tema olsa formalarimizin renklerinden olusan güzel olmazmi ?? Mesela Mercan temasi(Somon ve siyah agirlikli bir tasarim), Aslan tema(Krem ve kirmizi renk agirlikli bir tasarim), Parcali(Sari ve kirmizi agirlikli) ve bide standart(suanda kullanilan) tema. :)

Tema yapmak sanırım maliyetli bir iş. Yine de ben yönetime ileteyim ;)

Tamer'i cok severim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt