Forum | Tebrikler, Öneriler ve Şikayetler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Forum | Tebrikler, Öneriler ve Şikayetler

Mehmet Yavuz'un neden ceza almadığını çok merak ediyorum ? Admin olduğu için Hakan Balta'ya hakaret etme hakkına sahip mi oluyor ? Dediği lafı biz desek anında cezayı almıştık . Biri açıklama yaparsa sevinirim .

Neden yönetici de ceza almalıdır düşüncesine kapıldın anlamıyorum Raşit. Belirtiğiniz kişi bir yöneticidir. Yöneticiler MYC olarak ceza almaz. Onların cezası, yönetim kurulunda bizlerden bu uyarıyı almaktır.

Ama bu durum yönetici ne isterse yapar demek değildir. Mehmet özelinde belirtmiyor, genelliyorum; Bir yönetici sürekli hatalar yapar ve güven kaybederse, görevden alınması gündeme gelir, MYC cezası alması değil. Açıklayıcı olabildim mi?

Mehmet Yavuz'un neden ceza almadığını çok merak ediyorum ? Admin olduğu için Hakan Balta'ya hakaret etme hakkına sahip mi oluyor ? Dediği lafı biz desek anında cezayı almıştık . Biri açıklama yaparsa sevinirim .

Uyarıldı Admin arkdaşımız. Bir admine direk ceza veremezsiniz ilk uyarımızı verdik kendisine , aynı durumda ceza alması anormal bir durum olmaz.

Birdahaki durumdada görürseniz raporlarsanız seviniriz.

İyi forumlar

Cevap: GSCimbom PORTAL Hakkındaki Tebrikler, Öneriler ve Şikayetler

gscimbom sitesinin reklamlardan kazanc elde etmesini haklı karşılıyorum fakat.Gayri ciddi sitelerde ki gibi reklamların gözümüze gözümüze sokulması açıkçası bu sitenin kalitesini ve ciddiyetini düşüren bir husus bence.

Tabiki site bu reklamlardan kazanç elde etsin ama bunu yaparkende ziyaretçilere baskı yapar gibi reklamlandırmaya da karşıyım açıkçası.

Bu yüzden siteye girince karşımıza direkt çıkan şu reklam (takip ediyor scroll aşağı yukarı çıkınca) ciddi sitelerde pek uygun olmayan bir reklamlandırmadır.

Nacizane fikrimi söylemek istedim

Ovv sanırım yanlış yere yazdım :(

Yeni bannerı tebrik ediyorum güzel olmuş.

gscimbom sitesinin reklamlardan kazanc elde etmesini haklı karşılıyorum fakat.Gayri ciddi sitelerde ki gibi reklamların gözümüze gözümüze sokulması açıkçası bu sitenin kalitesini ve ciddiyetini düşüren bir husus bence.

Tabiki site bu reklamlardan kazanç elde etsin ama bunu yaparkende ziyaretçilere baskı yapar gibi reklamlandırmaya da karşıyım açıkçası.

Bu yüzden siteye girince karşımıza direkt çıkan şu reklam (takip ediyor scroll aşağı yukarı çıkınca) ciddi sitelerde pek uygun olmayan bir reklamlandırmadır.

Nacizane fikrimi söylemek istedim

Gelirimizin %90'ı bu reklamlar. Amacımız ise giderlerimizi karşılayabilmek. Yani kar amacı güdmüyoruz. Bu nedenle sizlerden de biraz anlayış bekliyoruz bu konuda. Zaten ilk açıldığında çıkan reklam tek seferlik. Diğer sayfalarda karşınıza çıkmıyor.

bannerson.png

Banner için; Cem KILIÇ 'a teşekkürler...

süper lig için tahmin yarışması var.dünya basketbol şamp. içinde de bi tahmin bölümü açsak fena olmaz diyorum(tabi biraz geç kaldım bi öneri için turnuva bugün başlıyor)

admin ler yazı yazma kısmında eskiden smile vardı şimdi yok smile yapamk için gelişmşie basmak gerekio ve bu zanman kaybı gereğinin yapılmasını istiyorum ... Saygılarımla

admin ler yazı yazma kısmında eskiden smile vardı şimdi yok smile yapamk için gelişmşie basmak gerekio ve bu zanman kaybı gereğinin yapılmasını istiyorum ... Saygılarımla

Selam. Bu vB4.0 standardıdır.

Eğer gelişmiş modda açmak istiyorsanız ya dediğiniz gibi gelişmiş tuşuna, yada cevapla tuşuna aynı anda 2 kez basarak açmanız yeterlidir.

Bir istirhamim olacak.

Yonetime zekice bir tepki gostermek icin transfer sezonunun bitmesini beklemek mi transfer taraftarligi, yoksa yapilan onlarca yanlisi, begenmedigimiz ezeli rakibimizin taraftar grubu gibi zamaninda ders alarak medyada sesimizi duyurmak mi transfer taraftarligi?

Kimse benim kadar uzulmuyor olamaz, eminim herkesin gunleri burukluk dolu saatlerle geciyor. Bu takim ilk defa basarisiz bir transfer sezonu gecirmiyor ama, ben bu kadar kotu yonetildigini gormedim 30 senelik GS taraftarligim suresinde:(

Cok mu abartiyorum meydani GS liligin anlamini carpitmis olanlara birakiyor olmamizi?

konuyu okuyan üyeleri görme modunu tekrar aktif edebilirmisiniz acaba? daha önceden önerilmişti sanırım ve kasma yaptığından dolayı kaldırıldığı söylenmişti tekrar gündeme gelirse çok sevinirim en azından başka bir eklentiden vazgeçerek bu eklentiyi aktif yapsak mümkünse tabi çok daha iyi olacaktır.

konuyu okuyan üyeleri görme modunu tekrar aktif edebilirmisiniz acaba? daha önceden önerilmişti sanırım ve kasma yaptığından dolayı kaldırıldığı söylenmişti tekrar gündeme gelirse çok sevinirim en azından başka bir eklentiden vazgeçerek bu eklentiyi aktif yapsak mümkünse tabi çok daha iyi olacaktır.

Bence o kadar gerekli bir şey değil. Onu bilince ne olacak ki ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt