Forum | Tebrikler, Öneriler ve Şikayetler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Forum | Tebrikler, Öneriler ve Şikayetler

Ben hemen söyleyim . Bir üye eskişehir maçı için fark yiyebiliriz demişti o da ''inşallah'' diye cevap vermiş Eskişehir'e misli oynayın kesin kazanacak ben oynadım falan diyordu üstelik her mesajında bir Galatasaray'lıya ters cevapları var Geçmiş mesajları incelerseniz görebilirsiniz.O üyeyi takip ediyorum kendine de söyledim bunu yani ordan biliyorum zaten çoğu mesajını da bıkmadan usanmadan raporluyorum devam da edeceğim . İlginiz için teşekkürler ayrıca.

Madem biliyorsun niye soruyorsun :p :D

Niye ceza aldığını değil ne kadar süre ceza aldığını sordum :)

GSCimbom ve GSC artık birer marka oldular. Dolayısıyla isim değişikliğini düşünmeyiz (kaldı ki seviyoruz) bunu bir yana koyalım.

Bazı arkadaşlarımın dediği gibi bu öneriniz teknik olarak da mümkün değil. Yani forum adları, tema, banner, alt forum isimleri vb değiştirir gibi, bizlerin elinde olan bir seçenek değildir. Biz gscimbom.com/org/net ve info domainlerinin sahibiyiz. Yapacaklarımız bunlarla sınırlı. Öneriler kapsamında olabilecek olan tek şey, yeni bir isim için domain satınalmak ve o domain ile yeni bir forum açmaktır; "0" üye, "0" konu ile. Böyle bir durumda o sitenin pek de yaşama şansı olmaz.

Bu forumu başka bir domaine taşımak, indexlenmiş milyonlarca linkin çalışmaması demek olur ki, forumu kapatmak ile aynı şey olur. Bunu daha önce de açıklamıştım. İlgilenilmedi yada fikre soğuk bakılıyor demeyin bu yüzden.

- - -

@Sercan; Bende firefox 'cuyum. Dediğin sorunları ben yaşamasamda, merak etme firefox 'ta da sorunsuz olmak adına elimizden geleni yaptıracağım.

- - -

@Özgün; İstifa gerekçeni paylaşmak için doğru bir yer seçmemişsin. Konu başlığı, içeriği, yönetici kimliği vs açılarından yapılması çok yanlış bir hareket olmuş bu. Bu sözümü özel hayatında benzer hatalar yaparak, kendi kalene gol atmaman için, bir büyüğün olarak yapıyorum. Madem buradan yazışıyoruz, "Emeklerin için teşekkürler" diyeyim ben de.

Gecekondu'nun başı kaç yaşında bilir misin? Ali İmdat kaç yaşında bilir misin? :D Gecekondu'nun yaş ortalaması 25-30'dur ki, 16-17 dediklerin sonradan dahil olan Tunalı Kapalı grubudur. Onların reyiside yine 45 yaş civarında Fatih abidir.

@Sercan; Bende firefox 'cuyum. Dediğin sorunları ben yaşamasamda, merak etme firefox 'ta da sorunsuz olmak adına elimizden geleni yaptıracağım.

Abi cevabın için teşekkür ederim.

Doğru , Eskişehir maçı günü olması lazım ben raporlamıştım zaten :o İlginiz için tekrar teşekkürler . Forum isminin değişmesi olayına da yorum yapayım . '' Forum ismi değişemez , değişmesi teklif bile edilemez '' . Bkz :GSCimbom Forum kuralları :)

GSCimbom ve GSC artık birer marka oldular. Dolayısıyla isim değişikliğini düşünmeyiz (kaldı ki seviyoruz) bunu bir yana koyalım.

Bazı arkadaşlarımın dediği gibi bu öneriniz teknik olarak da mümkün değil. Yani forum adları, tema, banner, alt forum isimleri vb değiştirir gibi, bizlerin elinde olan bir seçenek değildir. Biz gscimbom.com/org/net ve info domainlerinin sahibiyiz. Yapacaklarımız bunlarla sınırlı. Öneriler kapsamında olabilecek olan tek şey, yeni bir isim için domain satınalmak ve o domain ile yeni bir forum açmaktır; "0" üye, "0" konu ile. Böyle bir durumda o sitenin pek de yaşama şansı olmaz.

Bu forumu başka bir domaine taşımak, indexlenmiş milyonlarca linkin çalışmaması demek olur ki, forumu kapatmak ile aynı şey olur. Bunu daha önce de açıklamıştım. İlgilenilmedi yada fikre soğuk bakılıyor demeyin bu yüzden.

Tamam site sizin ama aklınızın bir kenarında bulunsun bence Abdullah bey

Gecekondu'nun başı kaç yaşında bilir misin? Ali İmdat kaç yaşında bilir misin? :D Gecekondu'nun yaş ortalaması 25-30'dur ki, 16-17 dediklerin sonradan dahil olan Tunalı Kapalı grubudur. Onların reyiside yine 45 yaş civarında Fatih abidir.

Ama insanların zihinlerine öyle yerleşmiş demek istediğim Gecekondu denince akla ne geldiği onlarada saygı duyarım yanlış anlama beni

Tecrübeli Şikayetler, Öneriler

Tecrübeli forumunda yaşananları dışarıya yaşatmamanız açısından bu konu açıldı. Burayı göremeyen üyeler sizlere ayrımcılık yapıldığını, bazı şeylerin serbest olduğunu bilmemeli. Kısacası, siz tecrübeli forumunda yaşanan sıkıntıları buradan paylaşın lütfen.

S.Serhat Türkel'in cezası ne zaman bitiyor ?

ihrac ceza alanlar sayfasına baktım onunla ilgili bir giriş yapılmamış.

A milli basketbol takımımız tarih yazarken gscimbom sitesinin index sayfasında destek olsa iyi olur Saygılarımla ;)

Son kayıt olan üyemiz; Ahmet Çakar | Hoşgeldiniz |

Hayırlı olsun.Ahmet Çakar'ımız eksikti.Tam oldu:D

Öyle önemli bir konu değil ama Misimovic daha yeni geldi,Baros'un 3. senesi ve çok faydası oldu bu takıma onun resmi Misi'nin resminin önünde olsa daha iyi olmazmıydı.İyi geceler.

Biraz geç oldu ama cevaplıyım yinede:)

Futbolcu kayırma filan yok..Resme nasıl uyuyorsa o şekilde dizdim..:)

Baros - Misi sanırım edit yemiş sanırım.

Sol tarafta arma yok :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt