Forum | Tebrikler, Öneriler ve Şikayetler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Forum | Tebrikler, Öneriler ve Şikayetler

Ben anket bölümünde referandumla ilgili bir başlık açılmasını öneriyorum. Yorum yapmayı yasaklarsınız olur biter. Sonuçta ben dahil pekçok kişi merak ediyordur forumdakilerin referandumla ilgili düşüncelerini :)

Ben anket bölümünde referandumla ilgili bir başlık açılmasını öneriyorum. Yorum yapmayı yasaklarsınız olur biter. Sonuçta ben dahil pekçok kişi merak ediyordur forumdakilerin referandumla ilgili düşüncelerini :)

Sakıncalı bir istek...

Birbirimize giriyoruz...

Burada Tartışmayı kendimde dahil beceremiyoruz...:)

Sütten ağzımız yandı, yoğurdu üfleyerek yemeyi tercih ediyoruz :)

Pazar günü belli olacak zaten herşey.

ben şimdiden söyleyim başka bi konu üstünden de olsa yorumumu yaparım arkadaş..

o konu kızışır , gerek yok :)

Bak Mert yapar...

Bende şahsen yaparım...

Onun için En Güzel Anket 12 Eylül'de...

Biz Galatasaray'a odaklanalım...

Bazı sayfalar çok çok çok yavaş yükleniyor. :(

Ya ben bugün Umut YAŞAR'ın yönetimden çıktığını öğrendim, forumdaki eski mesajlara bakarken Umut'un tecrübeli üye olduğunu gördüm ayrıca...

Bu foruma katkısı benim admin, mod , süpermod olduğum zamanlarda fazla olan bir arkadaşım Umut YAŞAR. En azından bir Galata Sarayı Efendisi olması görüşündeyim ben...

Ve bu zaman'a kadar, bu foruma yaptıkları için ayriyetten ben teşekkür ederim. Çünkü o benim admin olduğum dönemde Süper Mod olmustu, çok yardımcı oluyodu konularda felan bize... Maç zamanları felan.

Umut 'un emeklerini inkar edemeyiz. Ancak süpermod kadrosundan beklentilerimiz yüksek olduğu için kendisini mod 'luğa kaydırma hamlemizin üzerine gelişmiş bir durum söz konusudur.

"Süpermod değilsem, mod 'luğu da istemiyorum" dedi ise, (ben duymadım, ama duyumum bu yönde) tecrübeli üye yapılmaması doğal.

Yani bu bir hakediş değil, kişisel bir tercih olur. Yani rütbeyi istemeyen kişi bizzat Umut olur.

Not: Umut burada forumdayken, bu konuda Berk Kavak 'a da pek söz düşmemeli idi bana kalırsa. ;)

Umut 'un emeklerini inkar edemeyiz. Ancak süpermod kadrosundan beklentilerimiz yüksek olduğu için kendisini mod 'luğa kaydırma hamlemizin üzerine gelişmiş bir durum söz konusudur.

"Süpermod değilsem, mod 'luğu da istemiyorum" dedi ise, (ben duymadım, ama duyumum bu yönde) tecrübeli üye yapılmaması doğal.

Yani bu bir hakediş değil, kişisel bir tercih olur. Yani rütbeyi istemeyen kişi bizzat Umut olur.

Not: Umut burada forumdayken, bu konuda Berk Kavak 'a da pek söz düşmemeli idi bana kalırsa. ;)

Abicim yanlış anlama ama aynısı bana yapıldığı için bu forumda arkadaşında o duruma düşmesinden rahatsız oldum. Eski mevzuları açmak istemem ama ben adminken yönetimden istifa ettiğimde (-ki istifa etmeden önce gelirse gderim dedim, buna rağmen geldi ve istifa ettim) normal üye olarak forumda yer edindim. Sonradan Mehmet YAVUZ kendi isteği ile beni Tecrübeli Üye yaptı..

Ayrıca Berk KAVAK'a hiç bir zaman bu forumda söz düşmemeside ayrı bir kırgınlık zaten. :) Bana o kadar laf atıldı hep susmamı söylediniz olucaklar zaten aynısıydı. Halbuki söz geçiremediğiniz kişilerde vardı bu forumda ama onların yeri hep sağlam kaldı. Nedenini bilmiyorum ama sana posta koyan adamlar var suan yönetimde onlara kırgın olmamaman ve bana senin dediğin " çok kırıldım Berkden çok büyük kazık yedim hayatta unutmam" kelimeside bana çok koymustu. Çünkü ben bir kazık v.s atmadım size. Ne sana karşı çıktım nede baska bi abiye, saygımı korudum her zaman. Benim o sözümden sonra istifa etmem eğer bir kazık olarak görülüyorsa benim istifa etmeme neden olan şey nedir hala çözebilmiş değilim.

Her neyse konu o değil zaten, rahatsızlık duydum sadece dile getirdim şikayet topici olduğu için.

Gidiyorum :) .. :) .. :)

Saygılar..

yahu ben daha demin tecrubeli üyeydim, hayirdir?

Hayırdır, rütbeyi almadan önce ilgili forumda gerekli açıklamayı yaptım. Yaklaşık bir 15 dakika önce. Dün ve dünden öncesine istinaden yaşanan bazı olumsuz işler üstüne.

tecrübeli forumundaki jb den oldu galiba barış:o

Bu forumda sadece 2 miz kadın resmi koymuşuz.Ondan almış beyfendiler.Çok adaletliler ya çokkk.Ulan adam forumun anasını belledi.Gittiniz rütbeden rütbeye soktunuz.Adam foruma döner dönmez yine ceza alıyo,rütbesini alabiliyonuzmu? Gelmiş bide konuşuyolar.Kendi admininiz koymadı demi foto

Bu forumda sadece 2 miz kadın resmi koymuşuz.Ondan almış beyfendiler.Çok adaletliler ya çokkk.Ulan adam forumun anasını belledi.Gittiniz rütbeden rütbeye soktunuz.Adam foruma döner dönmez yine ceza alıyo,rütbesini alabiliyonuzmu? Gelmiş bide konuşuyolar.Kendi admininiz koymadı demi foto

ya Allah askina, benim koydugum fotoda ters ne vardi ki?

kizin hic bir yeri acik degildi, normal, güzel melek gibi kizdi, anlamadim valla.

sadece 3 resim koydum ve koydugum resimler normal resimler.

sen hic koydun mu resim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt