Forum | Tebrikler, Öneriler ve Şikayetler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Forum | Tebrikler, Öneriler ve Şikayetler

ya Allah askina, benim koydugum fotoda ters ne vardi ki?

kizin hic bir yeri acik degildi, normal, güzel melek gibi kizdi, anlamadim valla.

sadece 3 resim koydum ve koydugum resimler normal resimler.

Ya ver gitsin rütbelerine.Adamlar çatçak ver arıyo

O topicte olan o topicte kalır, kalmalıydı. İtirazınız varsa pm vb ile yapmalıydınız. Olayı dışarı taşırdınız.

Uygunsuzlukta rütbenizin gideceği sizlere ilk deklare edilen şeydir.

Hala ve hala, GSC nin birilerini kayırdığını düşünüyorsanız, ben size daha fazla birşey demem zaten.

O topicte olan o topicte kalır, kalmalıydı. İtirazınız varsa pm vb ile yapmalıydınız. Olayı dışarı taşırdınız.

Uygunsuzlukta rütbenizin gideceği sizlere ilk deklare edilen şeydir.

Hala ve hala, GSC nin birilerini kayırdığını düşünüyorsanız, ben size daha fazla birşey demem zaten.

Valla bende size birşey demiyorum.KAYIRIYORSUNUZ.Bu kadarda net konuşuyorum.Malum kişiyi geçin,daha bu resim olaylart yahu.Barış Arslanla ben en az foto koyan adamız.Bu kadar objektifseniz neden ikimizin rütbesi gidiyor.Bunu bir açıklayın.Rütbeniin sevdalısı değiliz.Şu işi bi açıklayın

ya aga bugünse olayı bilmiyorum,ama dünkü olaysa barış aşırıya kaçacak bişey yapmadı diye düşünüyorum,bugün bişeyler olduysa bilmem tabi haberim yok:)

ben bugün hic girmedim tecrubeliler icin yapilmis foruma.

dün 3 resim koydum, gayet normal 3 resim, melek gibi kizin 3 resmiydi.

acik falan, surasini, burasini gösteren resismsler degildi koydugum resimler.

normal cekilmis, güzel bir kizin 3 fotosuydu.

Kayırma falan olduğu yok.

O topicte olan o topicte kalır.

Buraya taşımanın lüzumu yoktu.

Saçma sapan fotoğraflar koyarsanız muhabbet topic'ine olacağı bu.

Benimde rütbem alinmis. :asd:

Bugün cikan tartismalar yüzünden rütbeler alinmis galiba. Ama ben bugün oraya bir yorum bile yazmadim sadece dün gece arkadaslarla sohbet ettik. Zaten yanlis bisey yapsaydim orda uyari gelirdi mod arkadaslardan.

Türkiye - ABD topağına girilmiyor :(

Beni de içeri alın :(

Fotoğraf koymak yasak değil, çok afedersiniz "sapık" fotoğraflar koymak yasak. Daha önce de söyledik, bu bahsedilen forumdaki olayları pm'le halledin diye. Gerçi pm'le halletmeyi beceremeyen de var.

Rütbesi alınan isimler -bugünkülere mahsus- tekrar rütbe alamayacaklar. İsteseniz de vermeyiz, versek de istemezsiniz muhtemelen. Buyrun, dilerseniz bayan üyelerimiz de buraya görüşlerini yazsınlar, kimlerden rahatsız olunmuş görülsün.

Bugün cikan tartismalar yüzünden rütbeler alinmis galiba. Ama ben bugün oraya bir yorum bile yazmadim sadece dün gece arkadaslarla sohbet ettik. Zaten yanlis bisey yapsaydim orda uyari gelirdi mod arkadaslardan.

bugün ne olmussa, benimde haberim yok bu olaylardan, hic girmedim foruma.

olay nedir acep.

"Bu topikte küfür serbest" denilerek açılmış, admin ve moderatörlerin de küfürlü postlarının bulunduğu bir topikten bahsediyoruz. Kimseye niye buraya sarışın hatun resmi(ki çıplak vs. değil, gayet normal resimler) koydun diyemezsiniz bence. Neyse ya, neresinden tutsan elinde kalıyor.

Bayan üyeler rahatsız olduklarını dile getirmişler. Daha da uzatmanın mantığı yok sanırım. Size basit küfürler kısaltılmış olarak veya sansürlü olarak yazabilirsiniz dedik ama lütfen sınırında bırakın bazı şeyleri.

Bende bu konuyu ilk açtığımda Kim Kardashian resmi ile açtım. Kim Kardashian'ın bikinili resmini koyabilirdim ama koymadım.

Sapıklığınızı, abazalığını gidip google'da sex video gibi şeyler yazarak dindiriniz. Burada sonuçta bayanlarda var.

Bu tarz muhabbetler sınırları aştığı zaman rütbenizi almak zorunda bıraktırmayın bizi.

10.09.2010 saat 11:30

Tamer İpekgül'ün yaptığı uyarı

Bunun üzerine ne diye itiraz ediyorsunuz ?

Bayan üyeler rahatsiz olmus ?? :asd:

Yahu onlar yari ciplak erkek resimleri koyarken kimse bisey demiyor.

Tecrübeli Üyeler topiği mi kaldırıldı, yoksa benimde yetkim fln silindi de göremiyor muyum? :D Herkes adaletsizce ceza aldığını söylüyor bana da mı verdiniz yoksa göremiyorum. :o

Tecrübeli Üyeler topiği mi kaldırıldı, yoksa benimde yetkim fln silindi de göremiyor muyum? :D Herkes adaletsizce ceza aldığını söylüyor bana da mı verdiniz yoksa göremiyorum. :o

Seninde rütbe gitmis. :asd:

Fotoğraf koymak yasak değil, çok afedersiniz "sapık" fotoğraflar koymak yasak. Daha önce de söyledik, bu bahsedilen forumdaki olayları pm'le halledin diye. Gerçi pm'le halletmeyi beceremeyen de var.

Rütbesi alınan isimler -bugünkülere mahsus- tekrar rütbe alamayacaklar. İsteseniz de vermeyiz, versek de istemezsiniz muhtemelen. Buyrun, dilerseniz bayan üyelerimiz de buraya görüşlerini yazsınlar, kimlerden rahatsız olunmuş görülsün.

ben nerde "sapik fotograf" koydum göster bana eger gösterebiliyorsan.

ayrica ben neden özelden halledeyim, sen rütbemi alirken bana özel mesaj attin mi, onu braktim hic uyardin mi, burda yanlis yaptin, bir daha yaparsan görmemezlikten gelemeyiz dedin mi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt