- 8 Mayıs 2009
- 17.744
- 5.181
- 2.323
Cevap: Forum | Tebrikler, Öneriler ve Şikayetler
modern insan
Amanın neler olmuş neler? Tüm tecrübeli üye ya da GSC Efendisi gibi rütbelerini kaldırın bence. Benim forumda gördüğüm GSC Efendileri tanımı ve bu tanıma uyan GSC Efendisi sayısı çok az. Nedir kriter bu konuda. Türkçeyi iyi kullanmayan, iyi yorumlar yapmayan bir çok GSC Efendisi ve Tecrübeli üye var. Forumda bazıları kadar yıllardır burda değilim ama bu durum benim gözüme çok çarptı. Artı eğer oraya manken resmi koyulması rütbenin alınması için bir kriter ise yanlış bir kriter. O kriteri uyan ama diğer kriterlere uymayan bir çok rütbeli kişi var.( Eğer rütbe verilmesinde kriter, Türkçeyi iyi kullanma, iyi yorumlar yapma, saygılı olma vs. vs. ise) . Sadece cinselliğin Türk toplumunda tabu olması dolayısıyla cinsellikle ilgili konularda hemen rütbe vs. alınması yapılıyorsa yanlış bir uygulama. Ben de görmüştüm bazı fotoları orda ve sadece güldüm geçtim. Eğer insanlar orda resimler üzerinde fantazi yapmıyorlarsa ve sürekli bu konu konuşulmuyorsa eklesinler resimler ne olacakki. Şahsım adıma sorun değil. ( Tabi bunu yazarken gene bazıları içinden işte bunlar geniş mezhepli, zaten namus, ırz yok gibi onlarda diye düşünebilir gerçi bu durum da çok bağlayıcı değil benim için ) Eğer bu sebepten dolayı da rütbeleri alınıyorsa ben de tecrübeli ya da GSC Efendisi olan birçok kimsenin Türkçe'yi iyi kullanmaması ve karşı tarafa saygılı olmamasından dolayı şikayetçiyim.
modern insan