Forum | Tebrikler, Öneriler ve Şikayetler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Forum | Tebrikler, Öneriler ve Şikayetler

Bu son birkaç sayfayı yüreğim parçalanarak okudum. Çoğunuzu tanımıyorum, eminim iyi niyetli insanlarsınız, şüphem yok; ancak tartıştığınız konuyu ve yarattığı tahribatı düşününce üzüldüm. Gerçekten hiç gerek yok böyle can sıkan muhabbetlere. Olayların iç yüzünü bilmiyorum, son zamanlarda pek aktif olamadım bazı işlerim sebebiyle; ancak ne olursa olsun bu tarz konuların araları bu kadar bozmasına izin vermemeliyiz. Lütfen...

...

Yeter ya uzadıkça uzadı bu konu. Herkes iyi kötü fikrini yazdı uzatıp-iyice gerilmenin bir anlamı yok..

Gelip rütbem neden alındı deme o zaman ?

Ben rütbem neden alindi demiyorum, ben cözüm benim yada digerlerin rütbelerini almak olmamaliydi diyorum. Ben sucluysam konuyu acan, actiran benden 3 kat daha fazla suclu diyorum.

"Olay bekledigimiz gibi olmadi, sikayet eden, rahatsiz olan üyeler var. Olayi abartan üyeler var, bu satten sonra bu konu kapanmistir, eskisi gibi devam ediyoruz" diyip kapatmaliydi adminlero basligi, ben bunu diyorum.

Dedigim gibi, benim bir hatam varsa, ki öyle görünüyor, o konuyu acan, actiran adminler daha cok hatali.

Hatayi kendilerinde aramaktan cözümü rütbemi almakta görmüsler, ben de bu dogru degil diyorum, o kadar.

Ben rütbem neden alindi demiyorum, ben cözüm benim yada digerlerin rütbelerini almak olmamaliydi diyorum. Ben sucluysam konuyu acan, actiran benden 3 kat daha fazla suclu diyorum.

"Olay bekledigimiz gibi olmadi, sikayet eden, rahatsiz olan üyeler var. Olayi abartan üyeler var, bu satten sonra bu konu kapanmistir, eskisi gibi devam ediyoruz" diyip kapatmaliydi adminlero basligi, ben bunu diyorum.

Dedigim gibi, benim bir hatam varsa, ki öyle görünüyor, o konuyu acan, actiran adminler daha cok hatali.

Hatayi kendilerinde aramaktan cözümü rütbemi almakta görmüsler, ben de bu dogru degil diyorum, o kadar.

Bu konuyu açan adminlerin hatası nedir tam olarak anlayamadım.

Tecrübeli üye açıklama:

Tecrübeli Üye forumu hakkında duyuru yapılıp yapılmadığını bilmiyorum ancak kısaca vurgulamadan geçemeyeceğim.

Bu topicte yazılanlardan ceza kolay kolay almazsınız. Ama forum içinde ceza unsuru olan şeyleri yaparsanız (başka birine hakaret, provokasyon, reklam vb.) ilk yapacağımız şey rütbenizi almak olur.

Eğlenmek, başkalarını rahatsız etmeksizin serbest. Ama eğleneceğiz diye, anadan üryan kişi resmini koyarsanız ona iyi gözle bakmayız.

Ayrıca başlık kapatıldı.

azda.png

https://img838.imageshack.us/i/azda.png/

:yenieek:

O reklamlar rasgele çıkıyor engellemek reklam kodunu koymamakla olur bu da sitenin bütçesini 0 yapar.

Yani imkansız.

Hepsine bakmadım ama okuduklarıma gerçekten üzüldüm. Bazı yanlışlar yapmışız, bunu kabul ediyorum... Bunu düzeltmek için şunları yapacağım;

1-) Tecrübeli üyelik sistemi zarar görmüştür, eskiden olduğu hakların bazılarına bundan sonra sahip olamayacak.

2-) O topicteki konu ve mesajlar sıfırlanacak,

Madem afişe oldu, Sıfırıncı dak. da koyduğumuz kuralı tekrar vurgulayalım.

Tecrübeli Üye forumu hakkında duyuru yapılıp yapılmadığını bilmiyorum ancak kısaca vurgulamadan geçemeyeceğim.

Bu topicte yazılanlardan ceza kolay kolay almazsınız. Ama forum içinde ceza unsuru olan şeyleri yaparsanız (başka birine hakaret, provokasyon, reklam vb.) ilk yapacağımız şey rütbenizi almak olur.

Eğlenmek, başkalarını rahatsız etmeksizin serbest. Ama eğleneceğiz diye, anadan üryan kişi resmini koyarsanız ona iyi gözle bakamayız.

Biz genel uyarıyı yapmışız. Sabaha karşı da dediğim gibi konunun açılış resimlerinin ayrı bir geyiği vardı. Ben o resimlerin aynısını 2 sene önce açtığımız aynı konuya da koymuştum. Fakat muhabbetler aşırıya kaçmadan, eğlenceli bir şekilde geçip gitmişti. Kısacası SEVİYE vardı ;)

Gençler forumdaki çoğu konuya girilmiyor, 503 Service Unavailable hatası veriyor. Bir ayar çekerseniz ya da yapmam gerekeni söylerseniz tiphat çakacağım :)

Hata çerezleri temizleyip tekrar dener misiniz ? Bu arada hatayı ben alımyorum, başka alan var mı ?

Tamamdır, teşekkürler. Daha önce denemiştim ama olmamıştı :D

Bugünkü basket maçının sonucu ne olursa olsun "Diğer Spor Forumlarımız" , "Dünyadan Spor Forumu" veya "Türk Spor Forumu" adlı forumlardan herhangi birinin adının "12 Dev Adam 2010" olarak değiştirilmesini öneriyorum.

Diğer Spor Forumlarımız'ı değiştirmek daha anlamlı olur, zira 12 dev adamın başarısına ancak bu yakışır.

Şöyle birşey yapılabilir mi ?

Konuyu açacak en doğru yer burayı bulabildim,

Bİlenleriniz vardır, umarım faydası olur

Ben denedim, DEMO

Pazar günü yapılacak referandumun sonuçları an be an ntvmsnbc'de yayınlanacak. Siz de sonuçları kendi sitenizden ziyaretçilerinize duyurabilirsiniz. Tek yapmanız gereken aşağıdaki özelleştirme seçeneklerini uygulayarak kodu sitenize yapıştırmak.

Şehir, renk ve boyut seçeneklerini dilediğiniz gibi özelleştirdikten sonra aşağıda oluşan kod parçasını, internet sitenizin HTML kodunun içine yapıştırabilir ve seçim sonuçlarını ntvmsnbc ile aynı anda kendi ziyaretçilerinize sunabilirsiniz.

İlgili Kod

<iframe frameborder="0" scrolling="no" height="130" width="580" src="https://cm.ntvmsnbc.com/ServerSite/widget/default.aspx?c=0&w=580&b=c4c4c4&h=402555"></iframe>

Örnek Görünüm :

53820737.jpg

Mesaj sayım azalıyor sürekli neden kaynaklanıyordur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt