Forum | Tebrikler, Öneriler ve Şikayetler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Forum | Tebrikler, Öneriler ve Şikayetler

Canın sağolsun.:D O an silmenden dolayı olabilir. Şöyle ki, sildikten sonra sayfaya "geri dön" butonuyla döndüğünde Opera'da sayfa yenilenmez. Sadece "Yeni Mesajlar"a veya "Forum" butonuna bastığında sayfa yenilir. Veya da başka bir butona. İleri ve geri butonları kullanıldığında sayfalar yenilenmez. Opera'nın eksikliği mi desem özelliği mi desem bilemedim. Sayfa yenilenmediği için de o uyarı orada gözüküyor geri döndüğünde bir önceki sayfaya. E tabi sen de yine görünce açtığında silindiği için mesaj o uyarı çıkmıştır.

Tabii eğer dediğim gibi sayfaya "geri dön" ok tuşuyla döndüysen.;)

Mantıklı. :D Olabilir aga. :tiphat: Öyleyse uğraştırdık yahu boşuna. :o

1-) Fanzin

2-) Kırmızı Koltuk

3-) Üyeleri yakından tanıyabileceğimiz Haftanın Konuğu Bölümü.

:)

Fanzin için Onur'a cevap vermiştim yukarıda. Tekrarlayayım.

Hazırlanıyor yavaş yavaş. Okul açılması yakın olduğu için kişisel işlerden yavaşladı şu sıralar. Hafta sonu daha detaylı bilgi verebiliriz.

Kırmızı Koltuk'u durdurduk şimdilik, ileride açacağımız da kesin değil. Artık oturan keyif alamıyordu bir yerden sonra. Ciddi anlamda rahatsız olan da vardı. Okuyan üyelerden tabii, oturan şikayet etmedi hiçbir zaman. Biraz kötüye kullanma yolunda gidiyordu.

Röportaj işi ise çok ilgi çekmiyor diye uzun süredir yok. Genelde yapılıyor, yorum zaten olmuyor okunma oranı da çok üst seviyelerde değildi. Bu konuda farklı şeyler düşünüyoruz aslında, buna benzer ama birebir aynısı olmaması için. Fikir gelince birilerine paylaşılıyor.;) Nasip diyelim.

Yahu hani şu yediiklim reklamları çıkıyor ya sağda son mesajda. Ona tıklamamama rağmen açılıyor kendiliğinden. :o Çözümü var mıdır ? :o

Konu başlıkları, temel konu biligileri vesaire yazılar çok küçüldü. Benden mi kaynaklanıyor bu? Yazı karakterleri küçüldü ?

%100 değilse; CTRL+Num0 kullan :)

Sağ altta yakınlaştırma falanda göremedim..

Kendinden acilan reklam basimiza bela olur. Cozumu var midir teknik arkadaslar.

@Doğukan

Bana niye normal geldi.:) Bir fark göremedim, hele ki kendi kullandığımdan. Ekran çözünürlüğünü arttırmışsındır muhtemelen. Ondan da kaynaklanıyor olabilir. Kaldı ki öyle yapsan bilgisayarın tamamında görüntü ufalır. Dediğim yöntem dışında bir çare bulamam.:)

Artı, mozilla'nın sağ alt köşesinde o özellik yok sanırım. İE ve Opera'da mevcut.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt