Forum | Tebrikler, Öneriler ve Şikayetler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Forum | Tebrikler, Öneriler ve Şikayetler

2 ay mi ceza almis serhat?

cok olmus sanki biraz, sinir bozuyor haklisiniz ama saygisiz falan bir cocuk degil genelde

Serhat'ı tanımam etmem ama, hiç değilse aşırı tepki aldığında bile bazıları gibi ''lan-ne diyon lan sen-kimsin olm sen'' gibi yaklaşımları olmayan saygılı bir üye diye biliyorum. Eğer bilmediğim bir saygısızlığı varsa bilemem ama, adam sırf futbolcuya kötü-vasat diye yaklaşıma giriyorsa kişisel görüş deyip geçmek gerekir.

beyler bence 2 ay serhatın uzun süredir yaptıklarının faturası,birikmiş gibiydi yani tahminimce,illaki uyarılarda almıştır arada,bence ihraç olsa daha iyiydi,her başlığı provoke ediyo,konuyu saptırıyodu sürekli,bu konuda yönetimi eleştirmek mantıksız diye düşünüyorum.

Provoke etmiyor, aşırı görüşleri var sadece. Onu bağlar. Hakaret etmiyor, geçer gidersin. Veya üşenmezsen cevap verirsin. Arda konusunda neler söyleniyor? Hepsini atsınlar, yüzde doksanı iftira, terbiyesizlik. Ben uğraşıyorum tek tek:D Baqzen de boşver deyip gülüyorum. Kimsenin de ceza almasını istemem.

beyler bence 2 ay serhatın uzun süredir yaptıklarının faturası,birikmiş gibiydi yani tahminimce,illaki uyarılarda almıştır arada,bence ihraç olsa daha iyiydi,her başlığı provoke ediyo,konuyu saptırıyodu sürekli,bu konuda yönetimi eleştirmek mantıksız diye düşünüyorum.

elestirmedikki gorusumuz soyledik yunus

benden ddaha fazla serhatla takisan varmidir bu forumda bilmiyorum:)

ders vermek amacli verilmis ceza belli ki, ise yarar diye umalim, kaybetmektense daha iyi

hakaret etmeyen insanlari suresiz banlamak olmaz

haklısın serdar abi sana değil,ahmet e dedim zaten serhatın kankisi:evilsmile:

Bence de Serhat'a verilen ceza biraz ağır olmuş.

Yahu size yaranmak zor, onu anladım. Bunun 2 olmasının tek sebebi, normalde 1 aylık cezayı onca uyarıya rağmen, defalarca daha çok özen gösterilmesi gerektiği deklare edilmesine rağmen, birçok müsamahaya rağmen devam etmesinden dolayı x2 yaptık. Bunu da haketti. Çünkü bir anda yaptığı bir şeye karşılık verilmiş bir ceza değil, haftalardır devam ediyor ve biz raporları alıp, şikayetleri okudukça "görüştür" muamelesi yaptık. Bir noktadan sonra "görüştür" dediğimiz her şeyden vazgeçtik desek yeridir. Çünkü artık üyelerden şikayetler arttı.

Bugüne kadar Serhat'a anlayış gösterdik, sizler de gösterdiniz. Şimdi biraz anlayış da biz istiyoruz.

Yahu size yaranmak zor, onu anladım. Bunun 2 olmasının tek sebebi, normalde 1 aylık cezayı onca uyarıya rağmen, defalarca daha çok özen gösterilmesi gerektiği deklare edilmesine rağmen, birçok müsamahaya rağmen devam etmesinden dolayı x2 yaptık. Bunu da haketti. Çünkü bir anda yaptığı bir şeye karşılık verilmiş bir ceza değil, haftalardır devam ediyor ve biz raporları alıp, şikayetleri okudukça "görüştür" muamelesi yaptık. Bir noktadan sonra "görüştür" dediğimiz her şeyden vazgeçtik desek yeridir. Çünkü artık üyelerden şikayetler arttı.

Bugüne kadar Serhat'a anlayış gösterdik, sizler de gösterdiniz. Şimdi biraz anlayış da biz istiyoruz.

Aga, Şikayet, müsamaha falan tamamda. 2 ay çok olmuş be. Gerçekten. Tamam kabul, çok aykırı bir tip, kendini soyutluyordu herkesden; Ama herhangi bir polemik yaptığını görmedim. Son derece sabırlı ve nadide bir şekilde yazıyordu. Tabi bu benim kişisel fikrim;

Verilen ceza ağır.

Aga, Şikayet, müsamaha falan tamamda. 2 ay çok olmuş be. Gerçekten. Tamam kabul, çok aykırı bir tip, kendini soyutluyordu herkesden; Ama herhangi bir polemik yaptığını görmedim. Son derece sabırlı ve nadide bir şekilde yazıyordu. Tabi bu benim kişisel fikrim;

Verilen ceza ağır.

Neresi ağır bir açıklayında herkes öğrensin.Lafım sana değil Doğukan karşı çıkan herkese.Bir forumda küfür edenden çok provake eden insan daha çok ceza almalı,bence

Ben cezasını 1 ay da yaparım ama bundan sonra Serhat hakkında gelen hiçbir şikayetinizi de ciddiye almam. Şikayet eden, adama laf söyleyen, sürekli tartışan ben değilim yahu, sizlersiniz. Aykırı diyen de sizsiniz, sabrını zorlayan da sizsiniz. Sen yoksan içinde başkası var, ama var. Sanki başkasını ciddiye aldım da ceza verdim. Gerçekten anlamak güç.

Serhat bence bu cezayı hak ediyor. Önceden kendi halinde yazıyordu, ben pek rahatsız olmuyordum ama artık insanların düşüncelerine atlayıp, söylemlerini empoze etmeye çalışıyor. Geçenlerde bir başlık sırf Serhat yüzünden uzamıştı. Millet işini gücünü bırakıp, Serhat'a dil döküyordu. Aslen ben Serhat'ın düşüncelerinden daha çok, forumu boş yere meşgul etmesinden rahatsızım.

Verilen ceza ağır. Çünkü Serhat bunu başkalarına hakaret etmeden yapıyordu. Her toplumda fikir ayrılıkları yaşanabilir. Serhat'ta bunu biraz fazla yapıyordu o kadar. O da fikirlerini beyan etmekte hür sonuçta. Hele hele 2 ay çok çok ağır ceza.

ceza almadan önce,sadece kendi görüşünü belirten,pek suya sabuna karışmayan,3-4 kişiye durup dururken cahil dediğine şahit oldum,sadece bunlar bile yeterli bence.

Serhat'a çoğu zaman ağır hakaretler edildi. Ama hiç o şekilde karşılık verdiğini görmedim. Bu bile yeterlidir bence.

Verilen ceza ağır. Çünkü Serhat bunu başkalarına hakaret etmeden yapıyordu. Her toplumda fikir ayrılıkları yaşanabilir. Serhat'ta bunu biraz fazla yapıyordu o kadar. O da fikirlerini beyan etmekte hür sonuçta. Hele hele 2 ay çok çok ağır ceza.

H.balta ligin en teknik oyuncularından demek bile başlı başına hakarettir.Zaten kötü oynuyoruz.Bala mala maç kazanıyoruz.O sinirle bide o saçmalıkları görmek paha biçilemez

Hakaret etmek mühim değil, mühim olan ve her zaman gözden kaçan hakaret ettirendir.

Bin tane gösteririm sana hakaret. Bağnaz, cahil, futbol cahili, kör taraftar vs. vs. vs. Bir ton gösteririm, sen de arasan bulursun. Uzamasının anlamı yok, karar değişmeyecek. Ama madem bu kadar rahatsızsınız, Serhat döndükten sonra bana şikayetle gelmeyin. Özellikle de karşı çıkanlar.

Ben de diyorum en teknik adamlardandır Hakan Balta. Senin görüşüne göre hakaretmiş, ne yapalım. Bana da ceza verin bari...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt