Forum | Tebrikler, Öneriler ve Şikayetler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Forum | Tebrikler, Öneriler ve Şikayetler

Sertaç Murat Kılıç isimli zat yalan söyleyerek actigim konuyu kilitlemistir.

4 hafta önce "Rijkaard istifa" baslikli konu actigim yalanini söyleyerek actigim basligi kilitlemistir. Futbol bilgisi yerlerde sürünüyor olabilir, isin o bölümü site görevlisi olmasina engel degil fakat kendi abuk subuk fikirlerini site görevlisi sifatinin arkasina saklayarak kimseye dikte edemez. Kendisi koyu bir Rijkaardspor'ludur, ben de koyu Galatasaray'liyim. Rijkaard istifa etsin dedim diye yalan söyleyerek basligimi kilitleyemez. Kendisini 4 hafta önce actigim ve Rijkaard Istifa dedigim basligi göstermeye ve attigi iftirayi ispatlamaya davet ediyorum !

Sertaç bu yüzden büyük adamdır. Helal olsun tekrardan Sertaç reis.

4 hafta önce "Rijkaard istifa" baslikli konu actigim yalanini söyleyerek actigim basligi kilitlemistir. Futbol bilgisi yerlerde sürünüyor olabilir, isin o bölümü site görevlisi olmasina engel degil fakat kendi abuk subuk fikirlerini site görevlisi sifatinin arkasina saklayarak kimseye dikte edemez. Kendisi koyu bir Rijkaardspor'ludur, ben de koyu Galatasaray'liyim. Rijkaard istifa etsin dedim diye yalan söyleyerek basligimi kilitleyemez. Kendisini 4 hafta önce actigim ve Rijkaard Istifa dedigim basligi göstermeye ve attigi iftirayi ispatlamaya davet ediyorum !

Pis bir sahtekarım.

Dur dur, 2-1 oldu. İstifadan vazgeçersin belki.

Forum dingonun ahırı değil. Eleştiri hakaret ayrımını yapamayan yazılar kimi savunursa savunsun forumda barınamaz.

Makul mantıklı cümlelerle yorum yapan kimin konusu silinmiş? Belki diğer benzer konularla birleştirilmiştir.

Lütfen bu tür taleplerinizle burayı işgal etmeyin. Bana pm ile yazın, ben sizi dinlerim, bunca insanı meşgul etmeye gerek yok.

Yahu Fatih Terim topiği niye kapanıyor ki? Bu kadar anlamsız olamaz? :) Fikirlerimizi belirtemeyecek miyiz? Galatasaray Futbol Takımı TD'si Frank Rijkaard olduğunu cümle alem biliyor. Sadece fikir beyan ediyoruz. Arkadaşların görüşlerini alıyoruz? Niye kilitliyorsunuz arkadaşlar? Güzel güzel yazıyoruz şurada yahu? Neyin amacı bu? Dikkat ettimde Forumda Fatih Terim'e karşı yetkili arkadaşlardan büyük olumsuz yönde propaganda var. Her Fatih Terim topikleri kilitleniyor anlamsız bir biçimde. Ben ki zaten, başından beri Rijkaard'ı savunuyorum. Yazıda Rijkaard'ı da eleştirmiyorum. Sadece Fatih Terim'le ilgili yazıyorum. Peki neden kilitleniyor? Sadece geçerli bir sebep söylerseniz eyvallah diyeceğim. Hesap vermek zorunda değilizde dersiniz şimdi. Onada mecburen eyvallah diyeceğim;

Bkz: Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş.

En büyük Rijkaard

En büyük Adnan Polat

En büyük Mustafa Sarp..

Tamam. :)

Fatih Terim'e genel bir tepki var ben de anlam veremiyor ve üzülüyorum.

Birkerede şu başlıklarınızı maç yapmadan önce açsanız ne güzel olur. Her yenilgiden sonra açılıyor nedense Yok Fatih Terim ,yok Lucescu , yok Keita... Yenilincemi aklınıza geliyor açmak ?

Yapmayın etmeyin koskaca adamlarsınız .

Yahu Fatih Terim topiği niye kapanıyor ki? Bu kadar anlamsız olamaz? :) Fikirlerimizi belirtemeyecek miyiz? Galatasaray Futbol Takımı TD'si Frank Rijkaard olduğunu cümle alem biliyor. Sadece fikir beyan ediyoruz. Arkadaşların görüşlerini alıyoruz? Niye kilitliyorsunuz arkadaşlar? Güzel güzel yazıyoruz şurada yahu? Neyin amacı bu? Dikkat ettimde Forumda Fatih Terim'e karşı yetkili arkadaşlardan büyük olumsuz yönde propaganda var. Her Fatih Terim topikleri kilitleniyor anlamsız bir biçimde. Ben ki zaten, başından beri Rijkaard'ı savunuyorum. Yazıda Rijkaard'ı da eleştirmiyorum. Sadece Fatih Terim'le ilgili yazıyorum. Peki neden kilitleniyor? Sadece geçerli bir sebep söylerseniz eyvallah diyeceğim. Hesap vermek zorunda değilizde dersiniz şimdi. Onada mecburen eyvallah diyeceğim;

Bkz: Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş.

En büyük Rijkaard

En büyük Adnan Polat

En büyük Mustafa Sarp..

Tamam. :)

4 haftadır niye açmadığını söyle önce :)

Forum politikası diyelim. Rijkaard, Galatasaray ve Türk futbolu için büyük bir nimet. Ve bu nimetten sonuna kadar faydalanmak istiyoruz. Tabi öncelikle sabretmemiz gerekiyor. Hepimizin çabası Galatasaray adına. Biz de inandığımız bir değer uğruna spekülasyonlara mahal vermek istemiyoruz. Bu yüzden ki özgür bir fikir platformu olması gereken bir forumda bu şekilde fikirlerin belirtilmesini engellemek zorunda kalıyoruz.

forumda fikir özgürlüğü yok fatih terim luce falan yasak forumda sanırım

bende başka hoca istemiyorum ama niye kaldırıyosunuz konuları onu anlamadım

4 haftadır niye açılmıyordu da şimdi açıldı onu soruyorum ?

Diktatör olduk biz. Yahu 4 hafta önce rafa kalkan konular 4 hafta sonra uplanmıyor bile. Yeniden yazılıyor üşenilmeden. 1 aydır kafa dinliyorduk ne güzel, ah ulan Galatasaray. Kendinden çok bizim başımızı yakıyor yemin ederim.

Diktatör olduk biz. Yahu 4 hafta önce rafa kalkan konular 4 hafta sonra uplanmıyor bile. Yeniden yazılıyor üşenilmeden. 1 aydır kafa dinliyorduk ne güzel, ah ulan Galatasaray. Kendinden çok bizim başımızı yakıyor yemin ederim.

:D

Bence yönetim gayet iyi...:)

Sorun yok benim açımdan...

Seviyoruz Kendilerini...:)

Galatasaray'a ulan dedi, ceza verin. :D

Yalansa söyleyin aga, ne deyim yani. Valla bezdik artık. Baros rövaşata atacak ki biz burada kafa dinleyelim.:D

hacı konuları açan adam rijkaard istifa etsene diyip bırakmıyosa kaldırmayın konuyu gerekçesini söylüyodur illaki benım açımdan rijkaard kalmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt