Forum | Tebrikler, Öneriler ve Şikayetler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Forum | Tebrikler, Öneriler ve Şikayetler

Gün, bu yorumları sağlıklı yaptığınızı düşündürmüyor.

2 gün sonra açarsınız, ama öyle 78 başlık değil, tek başlıkta, irdelersiniz.

Bugün açılan konular, gerçekten günlük tepkiselden öteye gitmiyor.

Abdullah Avcı gelse herkes tatmin olur büyük ihtimal. Rijkaard kalsın, kalmasına da adam sonunda kendi bırakıp gidecek. O zaman ne yapacağım, bilemiyorum.

tek bir Fatih Terim topiği açılsın, tekrar açılan başlıklar oraya taşınsın, böyle kilit vurmak hoş olmuyor bence ve son olarak ortada bir başarısızlık yada kötü gidişat varsa yönetiminden futbolcusuna teknik heyete kadar sorgulanması normaldir,taraftar öneri getirilebilir en doğal hakkıdır,birde bu adam Fatih Terim ismini söylerken bile gururlanıyorum.

Hocamızın Babası gitmiş...

Siz Baba'yı kaybetmenin ne demek olduğunu bilirmisiniz...?

Takımıma hiç kızmadım bugün...

Hatta mahzur bile gördüm mağlubiyeti...

Sonuçta onlarda insan...

Etkilendikleride gayet açık...

Takımımı Seviyorum...

Fatih Terim'e niye başlık açıyoruz anlamadım. Adam yönetim kadrosunda değil ki başlık açalım. Girip Neeskens'i konuşmayan, Pujol'u, Tugay'ı konuşmayan adama ben niye Terim başlığı açayım? Yemiş herkes kafayı Rijkaard'la.

tek bir Fatih Terim topiği açılsın, tekrar açılan başlıklar oraya taşınsın, böyle kilit vurmak hoş olmuyor bence ve son olarak ortada bir başarısızlık yada kötü gidişat varsa yönetiminden futbolcusuna teknik heyete kadar sorgulanması normaldir,taraftar öneri getirilebilir en doğal hakkıdır,birde bu adam Fatih Terim ismini söylerken bile gururlanıyorum.

Fatih Terim ile herhangi bir sorunumuz yok Şahin. Konu Fatih Terim de olsa Mourinho da olsa kitlenecekti. Mourinho olsa açık kalırdı, dalga geçerdik. :)

Ben anladım; Rijkaard'la futbol devrimi yaptığımız için kilitlenmiş konu. Teşekkürler, sağolun.

Fatih Terim ile herhangi bir sorunumuz yok Şahin. Konu Fatih Terim de olsa Mourinho da olsa kitlenecekti. Mourinho olsa açık kalırdı, dalga geçerdik. :)

ya tamamda niye kilitleniyor onu anlamıyorum işte Tamer.Diyeceksin ki her mağlubiyet sonrası bu tür başlıklar açılıyor bende diyorum ki birleştirilsin tek bir topak altında, takım haftalardır kötü gidiyor, bu gidişattan hocayı sorumlu tutanların en doğal hakkıdır ben Fatih Terim'i yada bir başka x teknik direktörü takımın başında görmek istiyorum demek.

Forum politikası diyelim. Rijkaard, Galatasaray ve Türk futbolu için büyük bir nimet. Ve bu nimetten sonuna kadar faydalanmak istiyoruz. Tabi öncelikle sabretmemiz gerekiyor. Hepimizin çabası Galatasaray adına. Biz de inandığımız bir değer uğruna spekülasyonlara mahal vermek istemiyoruz. Bu yüzden ki özgür bir fikir platformu olması gereken bir forumda bu şekilde fikirlerin belirtilmesini engellemek zorunda kalıyoruz.

Up.

Okuyun da hala "niye" diye sormayın...

Up.

Okuyun da hala "niye" diye sormayın...

Ertuğrul hocam, gerçekten senin yöneticiliğini takdir eden birisiyim. Son derece ne yaptığını bilen, nasıl konuşulmasını bilen, neleri söyleyeceğini bilen bir insansın, diğerlerinden farklı olarak. Bu yüzden önce sana teşekkür ediyorum :)

Ama şu dediğine katılmıyorum. Çünkü, "Sabır" diyorsun. Bu taraftar 1,5 senedir sabrediyor. Sence bir 1,5 sene daha sabredeceğine inanıyor musun? Daha fazla taakat kalmadığını düşünüyorum ben. Kimse Rijkaard'ın kötü hoca olduğunu söylemiyor. Ama olmayınca olmuyor işte. Tutmadı, maya tutmadı. Yoksa Rijkaard'a saygımız sonsuz :)

Ama şu dediğine katılmıyorum. Çünkü, "Sabır" diyorsun. Bu taraftar 1,5 senedir sabrediyor. Sence bir 1,5 sene daha sabredeceğine inanıyor musun? Daha fazla taakat kalmadığını düşünüyorum ben. Kimse Rijkaard'ın kötü hoca olduğunu söylemiyor. Ama olmayınca olmuyor işte. Tutmadı, maya tutmadı. Yoksa Rijkaard'a saygımız sonsuz :)

Rica ederim.

Biz de farkındayız bazı şeylerin tabi. Bizde de takat kalmadığı anda farklı önerilere anlayış gösteririz. Ama şimdilik inisiyatif alarak spekülasyon yaratacak tartışmalara yönetim bazında sıcak bakmıyoruz.

Gerekli gereksiz bazı kişilere görev verilmiş bence.Adam topiğe giriyor kendisiyle aynı düşüncede olmayanlara hakaret ediyor siz şöylesiniz diyor.Futbolla alakası olmayanlara Galata Sarayı Efendiliği verilmiş.Sonra karşımıza çıkıp vay efendim siz şöylesiniz biz böyleyiz diyorlar.İsim vermek istemiyorm.Her topiğe girip birilerine laf atıyorlar.Onlar kendilerini biliyor..

Daha seviyeli kişisel atışmalar olmadan tartışma ortamı olmasını istiyorm.Çok birşey mi ?

Gerekli gereksiz bazı kişilere görev verilmiş bence.Adam topiğe giriyor kendisiyle aynı düşüncede olmayanlara hakaret ediyor siz şöylesiniz diyor.Futbolla alakası olmayanlara Galata Sarayı Efendiliği verilmiş.Sonra karşımıza çıkıp vay efendim siz şöylesiniz biz böyleyiz diyorlar.İsim vermek istemiyorm.Her topiğe girip birilerine laf atıyorlar.Onlar kendilerini biliyor..

Daha seviyeli kişisel atışmalar olmadan tartışma ortamı olmasını istiyorm.Çok birşey mi ?

Amacımız o zaten.

Beyler, konuyu kitlemesek daha hayırlıydı, burası çok saptı amacından. Müsadenizle sileceğim.:)(

Bence silme. Çünkü olay forumdakilerin bakış açısı. Onu eleştiriyoruz.

Yine de sen bilirsin tabii...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt