Forum | Tebrikler, Öneriler ve Şikayetler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Forum | Tebrikler, Öneriler ve Şikayetler

Yahu şu 30 saniye olayı kaldırılsa veya 15'e düşürülürse çok daha iyi ve kullanışlı olur.

5. kişisin benim bildiğim :)

Evet çok yakınıyoruz bu konuda . Server kasmaz artık herhalde , hitler baya düştü zaten transfer sezonuna kadar bari açılsın bu uygulama.

Benimki son çözünürlükte fakat yine de var o işaret.

O işaret olacak tabiki.

Konudaki etiketleri gösteriyor.

Arama motorlarının bizi kaydetmesi için onlar önemli.

Çözünürlük son olunca son sayfayı açmakta zorlanmazsınız.

Çözünürlük sonda olunca yazılar fazla küçülüyor, bu da ayrı bir rahatsızlık.

O işaret olacak tabiki.

Konudaki etiketleri gösteriyor.

Arama motorlarının bizi kaydetmesi için onlar önemli.

Çözünürlük son olunca son sayfayı açmakta zorlanmazsınız.

Şimdi son nedir , sonu mu var bunun :)

Mesela benim 1280 * 1024 ama yinede zorlanıyorum bundan daha da fazlasını yapamam herhalde gözlerim görmez :) Ama yinede son sayfaya girmekte zorlanıyorum.

Bunun çözünürlükten çok kullandığın tarayacı ile alakası var :)

İsmail Aysal isimli üye hakkında birşeyler düşünülmesini rica ediyorum.

Yani bir insanın provakasyon yapması için illa "Fenerbahçe, Galatasaray'dan büyük kulüptür" gibi şeyler yazmasına gerek yok.

Arkadaşın hangi mesajını şikayet edeceğimi şaşırdım ve ciddi anlamda sinirlerim bozuluyor.

Benim 1440x900 çözünürlük.

Bana küçük gelmiyor.

Mozilla kullanıyorum 6 senedir.

Explorer ile girmeyi hiç denemedim.

Tabi gözünüz büyüğe alışmışsa birkaç gün zor oluyor alışmak küçük oluyor yazılar.

Çözünürlük sonda olunca yazılar fazla küçülüyor, bu da ayrı bir rahatsızlık.

17 inch, 128 MB ekran kartı, 1280*1024 ve en ufak sorunum yok. Kaldı ki, benım ekran kartı seviyem ve özelliklerim antika değerinde. Sizin de öyledir belki ama 1280*1024 gayet ideal. 13 inch bir monitörünüz yoksa tabii. Eğer çok sorun oluyorsa tarayıcı ayarlarından küçültün görünümü biraz, yüzde 90 civarı yapabilirsiniz. Ama dediğim gibi, son mesaja basmak zaten son sayfaya götürür. Dilerseniz Kullanıcı Paneli'nden son mesajı en başta göster gibi bir ayar var. Böyle yaparsanız ilk sayfanız son sayfa olur. Daha başka çözüm önerim kalmadı.:) Bahsettiğim ayarı yapamazsanız ben Panel'den yapayım.

Şimdi son nedir , sonu mu var bunun :)

Mesela benim 1280 * 1024 ama yinede zorlanıyorum bundan daha da fazlasını yapamam herhalde gözlerim görmez :) Ama yinede son sayfaya girmekte zorlanıyorum.

Bunun çözünürlükten çok kullandığın tarayacı ile alakası var :)

Tarayıcı Opera kullanıyorum. Ekranda gereksiz kapladığı alan IE ve Firefox'a göre çok çok az. Araç çubuklarıyla vs. Chrome'da bu konuda benzer özellikte. Opera ve Chrome kullanırsanız belki işe yarar. Ama ben bunun çok da etki edeceğini sanmam. Çözünürlüğün uygun senin.;)

İsmail Aysal isimli üye hakkında birşeyler düşünülmesini rica ediyorum.

Yani bir insanın provakasyon yapması için illa "Fenerbahçe, Galatasaray'dan büyük kulüptür" gibi şeyler yazmasına gerek yok.

Arkadaşın hangi mesajını şikayet edeceğimi şaşırdım ve ciddi anlamda sinirlerim bozuluyor.

Rapor, rapor, rapor...

17 inch, 128 MB ekran kartı, 1280*1024 ve en ufak sorunum yok. Kaldı ki, benım ekran kartı seviyem ve özelliklerim antika değerinde. Sizin de öyledir belki ama 1280*1024 gayet ideal. 13 inch bir monitörünüz yoksa tabii. Eğer çok sorun oluyorsa tarayıcı ayarlarından küçültün görünümü biraz, yüzde 90 civarı yapabilirsiniz. Ama dediğim gibi, son mesaja basmak zaten son sayfaya götürür. Dilerseniz Kullanıcı Paneli'nden son mesajı en başta göster gibi bir ayar var. Böyle yaparsanız ilk sayfanız son sayfa olur. Daha başka çözüm önerim kalmadı.:) Bahsettiğim ayarı yapamazsanız ben Panel'den yapayım.

Tarayıcı Opera kullanıyorum. Ekranda gereksiz kapladığı alan IE ve Firefox'a göre çok çok az. Araç çubuklarıyla vs. Chrome'da bu konuda benzer özellikte. Opera ve Chrome kullanırsanız belki işe yarar. Ama ben bunun çok da etki edeceğini sanmam. Çözünürlüğün uygun senin.;)

İş yerinde 1 tane olmak üzere toplam 3 bilgisayarım var. Evdeki masaüstü dışında ekran kartı düşük olan yok, ancak yine aynı problemi yaşıyorum. 1280*1024 çözünürlüğü benim bilgisayarı kullanmamı engelleyecek derecede fazla oluyor. Dediğim gibi kolayı var, o kalem işaretinin pek bir yararı yok kaldırın rahatlatın bu garibi... :)

İş yerinde 1 tane olmak üzere toplam 3 bilgisayarım var. Evdeki masaüstü dışında ekran kartı düşük olan yok, ancak yine aynı problemi yaşıyorum. 1280*1024 çözünürlüğü benim bilgisayarı kullanmamı engelleyecek derecede fazla oluyor. Dediğim gibi kolayı var, o kalem işaretinin pek bir yararı yok kaldırın rahatlatın bu garibi... :)

Tarayıcı olarak IE mi kullanıyorsun Adem abi ?

Bunun bizle alakası yok sanırım. Dedim ya, tag girilince otomatik çıkıyor. Her konuda yok. Bahsettiğim diğer ayarları yapabiliriz. Ama son sayfaya gitmek son mesaj butonuyla mümkün zaten.:)

Rijkard icin index gibi bir sey düsünülüyormu acaba?

evet

veda index'i yapılmalı

4e95e93c.jpg

yüklenecek...

Güzel olmuş :(

Gercekten cok güzel olmus, tesekkürler.

index mükemmel olmuş,bu arada forum bu aralar biraz kasıyormu sorun bende mi yoksa:)

index mükemmel ötesi olmuş tebrikler.

Bende de kasıyor forum muhtemelen nöbetten dolayıdır :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt