Forum | Tebrikler, Öneriler ve Şikayetler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Forum | Tebrikler, Öneriler ve Şikayetler

index icin tesekkuru borc biliriz reisler

Kasma falan yok ben de. İnternette iki gündür sıkıntı var, ondan olabilir.

ben bazi basliklara giremiyorum hata veriyor sorun nedir acaba?

Banner'de "Rijkaard & Neeskens" ikilisi var, futbolcuların önünde. Artık görev yapmayacaklarına göre bannerde durmasının bir anlamıda yok.

Yeni T.direktör resmi olarak açıklanana kadar kalmasını talep ediyorum. Bu arada index için teşekkürler.

ben bazi basliklara giremiyorum hata veriyor sorun nedir acaba?

Ekran görüntüsü alabilir miyim? Başka birisinde sorun yoksa kullanıcı hatası olması muhtemel. Çerezleri temizlemeyi deneyin bir, eğer düzelmezse teknik detayla ilgili arkadaş ilgilenecektir.

Ekran görüntüsü alabilir miyim? Başka birisinde sorun yoksa kullanıcı hatası olması muhtemel. Çerezleri temizlemeyi deneyin bir, eğer düzelmezse teknik detayla ilgili arkadaş ilgilenecektir.

11kjk0w.jpg

bu mesaj geliyor her seferinde ama bazi basliklarda.. bide cerez dedigin nedir hocam?

Yazık len , adam Rusya'da kimlerle çalıştığını biliyormusun sen ? Bana söylemedi , dediki Rusya'da sen benim kimler ile çalıştığımı biliyormusun . :)

Kendiside bilmiyordur. :asd:

Ama neyse ben böyle bir seviyesizlik görmedim. Yazdigi mesajlara elestiri/tepki aldi diye forum üyelerini tehdit ediyor. Böyle sacmalik olurmu yahu. Umarim mod arkadaslar gerekeni yaparlar.

Bu herif niye halen ceza almadı onu anlamadım.Ne haddine tehdit etmek insanları? Bir de boyunu kilosunu yazıp millete gözdağı veriyor aklınca yarıldım :D

Genel sohbete beyler!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt