Forum | Tebrikler, Öneriler ve Şikayetler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Forum | Tebrikler, Öneriler ve Şikayetler

Evet indexi ben de beğendim.

Yapan renktaşımızın parmağına sağlık.

Index'de google açısından sorun oluşturabilecek kodlar var. Arka planla yazı rengini aynı yapmak siteyi filtreye sokabilir. Bu işlerde tecrübeli birisi olarak Google'dan ceza yememek için yazıyı kaldırmanızı veya başka renk yapmanızı öneriyorum.

Kod:
<font color="black">GSCimbom.Com Galatasaray Forumları | Maç Özetleri, Videolar, Transfer Nöbetleri, Güncel Haberler ve GSC Özel Haberler, Doğru Transfer Haberleri ve daha fazlası...

Renk kodları farklıydı filtreye girmemesi için ama beyaz yaptım, okunmasında sakınca yok.

Türkiye Kupası ile bir forum başlıgı açabilir miyiz yada ben açsam olur mu ?

Nasıl bir şey düşünüyorsun? Konuyla ilgili haber başlığı mı, yoksa genel değerlendirme başlığı mı?

Bknz. Şampiyonlar Ligi Uefa Ligi 2012 Avrupa Şampiyonası örnekleri gibi şeklinde açılmasını düşünmüştüm. Tüm maçları o konu içinde degerlendirme oynanan maçlara yorum yapma Türkiye Kupasıyla ilgili haberleri orda paylaşabiliriz.

Bknz. Şampiyonlar Ligi Uefa Ligi 2012 Avrupa Şampiyonası örnekleri gibi şeklinde açılmasını düşünmüştüm. Tüm maçları o konu içinde degerlendirme oynanan maçlara yorum yapma Türkiye Kupasıyla ilgili haberleri orda paylaşabiliriz.

Anladım, ama gerek yok ona bence Efehan. Çok fazla etkin bir forum olmaz. Hasan Doğan Forumunda kalması daha iyi olacak.

10 gün kalmış.

Eleştirmek belki bana düşmez ama, çok boş konuşan adam var çok. Kendi söylediği dışındaki her şeyi yanlış kabul eden, eleştirmeye çalışınca saçma sapan mesajlarla dalga geçen adamlardan sıkıldım artık. Zaten son zamanlarda genel olarak kimseye cevap yazmıyordum, ama artık okumak bile sıkıyor bazı bölümleri...

Eleştirmek belki bana düşmez ama, çok boş konuşan adam var çok. Kendi söylediği dışındaki her şeyi yanlış kabul eden, eleştirmeye çalışınca saçma sapan mesajlarla dalga geçen adamlardan sıkıldım artık. Zaten son zamanlarda genel olarak kimseye cevap yazmıyordum, ama artık okumak bile sıkıyor bazı bölümleri...

Yani?

Anil Kilic Aydin'dan bildirdi.

Yani sonuç olarak fok balıkları çok yalnız...

Ne yanisi yahu? Burası forum hakkında şikayetlerimizi belirttiğimiz bölüm değil mi? Ben de forumda seviyenin düşmesinden şikayetçiyim bu kadar basit.

Güzel bir örnek oldu, teşekkürler.

Tamam da yazdığında şikayet yoktu. Şikayetin seviye düşmesiyse seviyeyi biz adamın yaptığı yorumla nasıl ölçeceğiz? Orada şikayet falan yok, herife "aptal aptal konuşuyorsun, defol git lan forumdan" diyecek halimiz yok. Kaldı ki kimseye aptalca yorum yapıyor kanaatini getirmek haddimiz değil. Memnun değilseniz o isimleri okumazsınız. Benim yaptığım gibi örneğin, sadece okumaktan keyif aldığım, yorumlarını önemsediğim ve takip ettiğim kişilere göz atıyorum. Fikir alışverişinde bulunup, tartışıyorum.

Kaldı ki diğerlerinin yorumları ve düşünceleri aptalca geldiği için değil, düşünceleri benim düşüncelerimle kesişmediği için. Bu kadar basit.

Rica ederim.

Ben de kendini bulunmaz Hint kumasi, iskence edilmis dahi sananlardan sikayetciyim. Alti ustu futbol forumu lan. :o

Tamam da yazdığında şikayet yoktu. Şikayetin seviye düşmesiyse seviyeyi biz adamın yaptığı yorumla nasıl ölçeceğiz? Orada şikayet falan yok, herife "aptal aptal konuşuyorsun, defol git lan forumdan" diyecek halimiz yok. Kaldı ki kimseye aptalca yorum yapıyor kanaatini getirmek haddimiz değil. Memnun değilseniz o isimleri okumazsınız. Benim yaptığım gibi örneğin, sadece okumaktan keyif aldığım, yorumlarını önemsediğim ve takip ettiğim kişilere göz atıyorum. Fikir alışverişinde bulunup, tartışıyorum.

Kaldı ki diğerlerinin yorumları ve düşünceleri aptalca geldiği için değil, düşünceleri benim düşüncelerimle kesişmediği için. Bu kadar basit.

Ben de zaten başta belirttim "eleştirmek bana düşmez" diye. Kimsenin yorumunu küçümsemiyorum veya aptalca demiyorum. Yalnızca o kişinin genel üslubu hoşuma gitmiyor, ki bu da çok acayip bir durum değil yani çoğunluğun hoşa gitmeyen durumlar oluyor mesela. Elbette bu adamları yargılayıp gönderemezsiniz, ama Tecrübeli Üye Forumu gibi, bazı bölümlere erişim sınır olabilir yeni üyelere. Belli bir süre sonra belli forumlara mesaj atma hakkı kazanabilirler. Bu sayede de belki engellenmiş olur gereksiz mesajlar...

Mesela şu anda GS - Ant maçı konusunda Hayri CUND ile Serkan CAN arasında geçen bir tartışma var ki seviye yerlerde. Bunların güzel bir ceza alması lazım ki bir daha mümkün olduğunca engellensin yapmaları.

Not: Netim çok yavaş olduğundan bir sayfanın açılması birkaç dakika sürüyor, bu mesaj üstteki mesaj görülmeden yaızlmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt