Oğuz Demir
10 Numara!
- 4 Aralık 2008
- 16.613
- 2.860
- 1.728
Cevap: Forum | Tebrikler, Öneriler ve Şikayetler
Forumda Türklere karşı alman ırkçılığı yapmak serbest mi?
Forumda Türklere karşı alman ırkçılığı yapmak serbest mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de Anil Kilic gibilerinden sikayetciyim arkadas. Forumdayiz diye devlet erkani uslubuyla yazmak zorunda degil kimse. "Siz taraftar hepiniz boylesiniz" tutumuyla yaklasan onun gibi elemanlar var. Kendilerini ustun ve gelismis saniyorlar. Biz de beceririz heralde oyle entel yorumlar yapmayi, egzotik isimli bloglar acip bas sayfaya RINUS MICHELS, KROYF falan koymayi, avatarina ne bileyim biri birsey diyince cok ustaca laf sokuyormuscasina "Guzel ornek oldu, tesekkurler". Sahte bir entellektuellik var bazi uyelerde ve beni rahatsiz ediyor acikasi. Kendiniz olun biraz. Cok bos konusan adam var demis, internette cigirtkanlik yapip heyecanlanmak ne kadar dolu sormak lazim kendisine.
Haydaa ise bak ya, sikayetciyim diyorum arkadas ne yapayim buraya yazmayacaksam, mektup mu atayim? Sikayet ediyorum iste Anil Kilic'i, o nasil beni sikayet etmisse aynisini yapiyorum.
Mesela şu anda GS - Ant maçı konusunda Hayri CUND ile Serkan CAN arasında geçen bir tartışma var ki seviye yerlerde.
Kitlenmiş konuya yorum yazan zeki moderatörler var bi de, saf mısınız siz ya yoksa zekş!liğinizden mi yapıyorsunuz. Konuyu bir moderatör kitliyor, eyvallah sonra diğer moderatörler kitlenmiş konuya yazıyor. Ne yani cevap yazamayacağmız için mi oraya yazıyorsunuz. Terbiyesizliğin luzüumu yok
Konunu oku, terbiyeyi gel sonra konuş. Özel ricamdır senden, adamına göre muamele var forumda, yapacak birşey yok.
Adın yok birşey yok arkadaşım, seni şikayet ettiğini nereden anladın?
Buna sen de katılmıyorsan bırak gitsin dostum. Adam haklı, cevabını verdim ben. Sana ne onun kendisi olup olmadığından. Adam seviyesiz konumdan rahatsız, sen seviyeli konumdan rahatsız olamazsın. Olay bu, seviyeden rahatsız olmak nasıl bir mantık yahu? Size ilgilendirmez ki adam rol mü yapıyor, entel mi takılıyor.
Terbiyeden sonra virgül var, hani çok dikkat ediyorsunuz ya imla kurallarınaAdamına göre muamele yaptım ben de, farkedemediniz mi
![]()
Kendini begenmis bir havasi var ondan bahsediyorum ben. Bazi uyelerde daha var bu, en azindan boyle pis bir seviye takinacagima Serkan Can'la dalasirim daha iyi.
Kendini beğenmiş havası olanlar sana hakaret ederse çok rica ediyorum özelden bana mesajı alıntılayıp gönder, adama alacağı cezanın 2 katını vereyim. Anlaştık mı Hayri Cund?
Terbiyeden sonra virgül var, hani çok dikkat ediyorsunuz ya imla kurallarınaAdamına göre muamele yaptım ben de, farkedemediniz mi
![]()
Terbiyeden sonra virgül konusunu tekrar düşün sen. Farkettik yahu, o yüzden bu derece ciddiye aldık (!) zaten. Dedim ya, adamına göre muamele.
İmla kurallarından bile bihabersin, ne diyeyim ki. Kilitli konuna bir şeyler yazmaktaki amaç; ilgili mesajı vermek. Daha açık yazarız bir daha.